31/7/13

Una botiga per celíacs

Avui dia cada vegada més tothom coneix més la celiaquia. Sabem que és una intolerància al gluten, per tant, la dieta d'aquestes persones ha de ser sense la presència de blat.

Sovint costa trobar productes aptes per celíacs, tot i que cada vegada menys. Alervita és una botiga que també ven online i ofereix a totes aquelles persones que necessitin seguir una dieta exempta de blat una àmplia gama de productes. Podem trobar des d'empanada de tonyina, magdalenes, cereals, xocolates,  passant per productes congelats, tan dolços com salats i garantint sempre la màxima qualitat. Si feu una ullada al seu catàleg segur que trobareu tot el que busqueu.

I Alervita no tan sols és per celíacs sinó per aquella gent que té algun tipus d'al-lèrgia a algun determinat aliment. També tenen productes Kosher, ecològics, sense sucre, sense fructosa, sense ou, sense lactosa, entre altres.

Així que ja saps si has de seguir alguna dieta especial o simplement vols cuidar-te una mica Alervita t'espera.


A més a més ells tenen molts altres serveis com assessoria nutricional, fitoteràpia, tallers de cuina sana, conferències i xerrades per aprendre un xic més i altres propostes interessants que podeu consultar a la seva web.

Si t'interessa et pots fer la seva targeta client i així podràs gaudir d'interessants avantatges, com ara dietes personalitzades, tractaments i massatges terapèutics, assessorament en medicina natural i altres promocions que valen la pena. I per si això no fos poc, aquest estiu et fan un 10% de descompte a les seves compres.

No esperis més i visita la seva botiga, són especialistes en persones amb al-lergies o intoleràncies.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario