23/7/13

Vichysoisse

Avui per dinar amb aquesta caloreta un plat ben refrescant, una vichysoisse.
Fàcil de fer, econòmica i bona, una recepta apte per a l'estiu servint-la ben freda o per a l'hivern ben calenteta. A mi particularment m'agrada més freda, però per gustos colors...


Ingredients per a 2 persones:

  • 1 manat de porros
  • 1 pastilla de brou de pollastre
  • 1 pessic de sal
  • 1 rajolí de llet semidesnatada

Elaboració:

Pelem i tallem els porros. Els rentem sota l'aixeta i els posem a bullir amb aigua que els cobreixi bé.


Una vegada bullent hi evoquem la pastilla de brou i una mica de sal. Deixem bullir durant 20 minuts i apaguem el foc. Triturem amb el turmix i hi afegim un rajolí de llet. Reservem i ho posem a la nevera a refredar.

Bon profit!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario