2/8/13

De patata a producte de patata

Quin títol més estrany haureu pensat al llegir-lo en aquest post. I és que fa referència a Aviko, una de les majors empreses processadores de patata del món. A base de la patata es va convertir en una empresa poveïdora de diferents productes de patata en el sector de la restauració i minorista.

Als seus inicis van començar amb 32 patateres i ara ja són una de les quatre més grans del món de la patata.

I és que no m'estranya el seu èxit, la patata és un aliment que agrada a tothom. A més és un ingredient que forma part de molts plats de cuina i que té una gran combinació amb altres productes. Aviko ofereix una amplia gama de productes de patata d'alta qualitat. Tant podem trobar unes patates fregides fresques (refrigerades) com aperitius i especialitats de patata.

Des de les seves modernes instalacions elaboren els productes amb base de patata per a minoristes, restauradors i de forma més limitada a clients industrials.

Dins d'Aviko, trobem Aviko Rixona que s'encarrega de la producció de productes de patata secs. Reparteixen per tot el món patates reconstituides i bases pel puré.

Si visiteu la seva pàgina web trobareu l'ampli ventall de possibilitats que ofereixen amb la patata. Des dels deliciosos rostis de patata que tant bé queden com a guarnició de carns, passant per unes patates fregides Premium per llepar-se els dits o qualssevol dels seus gratinats, que fan una pinta...


I si vols veure com fan les patates fregides des de les seves fàbriques aquí et deixo l'enllaç del vídeo. És molt interessant veure tots els passos que segueixen.


Així que ja sabeu, si voleu impressionar amb les vostres plats contacteu amb Aviko, segur que hi trobareu tots els complements que necessiteu :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario