9/7/13

Necessitem la teva firma!!!!


Aquest post és per tal de combatre l'intrussisme professional que té lloc a la nostra professió, com en moltes altres per desgràcia.

El dietista-nutricionista és l'únic professional qualificat per a l'exercici de la nostra professió a la Sanitat Pública.

El Consell General de Dietistes-Nutricionistes, amb el suport de la Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes i de tots i cadascun dels Col·legis i Associacions Professionals que formen part del Consell, ha sol·licitat formalment a SEDCA la retirada de la seva campanya ( referenciada en la carta que se'ls ha enviat) o la modificació d'aquesta indicant clarament que el dietista-nutricionista és l'únic professional qualificat per a l'excercici de la nostra professió en la Sanitat Pública. Després d'haver-los donat un termini verbalment perquè fessin la rectificació, i al no haver rebut resposta, se'ls ha enviat la següent carta, a la qual l'ACDN va donar suport: http://www.aedn.es/resources/ed5cb779903e484comunicadosedca.pdf

Per aquest motiu us demano si entre tots en podem fer la màxima difusió entre els vostres coneguts, familiars i amics per recollir el major nombre de signatures en aquesta primera petició. En el següent enllaç trobareu una recollida de signatura que reivindica la incorporació plena i necessària del dietista-nutricionista en el Sistema Sanitari Públic. T'animo al fet que firmis i facis la màxima difusió!

https://www.change.org/es/peticiones/al-ministerio-de-sanidad-dietistas-nutricionistas-en-atenci%C3%B3n-primaria-al-acceso-de-los-ciudadanos

No hay comentarios:

Publicar un comentario