12/7/13

Premi del sorteig de...

Un llibre de cuina asiàtica que sortejava l'Amàlia del blog "Mis Cuadernos de cocina". Un fantàstic blog amb unes receptes per llepar-se els dits.

Em va fer molta il-lusió quan vaig saber que n'era la guanyadora. La veritat és que el llibre és molt interessant. Justament últimament veig moltes receptes asiàtiques que em criden l'atenció dels blocs els quals estic subscrita.

Així doncs ja me'l miraré amb calma i triaré algunes receptes per fer. Des que l'any passat vam fer un circuit per Tailàndia, pujant del sud cap al nord i acabant a Phuket, ja em vaig introduir un xic al món de la cuina asiàtica.

Doncs res, ja aniré publicant algunes receptes!

Gràcies Amàlia pel llibre i per la dedicatòria :)1 comentario:

  1. Me alegro de q te haya gustado!!! A ver si vemos pronto alguna de sus recetas publicadas.

    Disfrútalo. Un besote, guapa

    ResponderEliminar