30/7/13

Cursos de cuina i altres

El taller de cuina Dulce Juanita organitza cursos de cuina i celebracions o altres propostes on cuines tu.

Una proposta interessant per part d'un grup de professionals de la gastronomia que t'ensenya no tan sols a cuinar bé sinó també a fer receptes saludables. En definitiva a menjar bé i gaudir de l'àpat.
T'ensenyen ingredients diferents, exòtics i altres de temporada, més econòmics,  i com pots jugar amb ells a la cuina. Aprendràs a fer menús per nens, adults o per qui tu vulguis impressionar.

I si el que busques és que et cuinin per tu, també ho fan. Et compren i et fan el que més t'agradi. Ideal per a festes d'aniversari, comiats de solters, sopars d'empreses, reunions de feina o simplement per regalar a la teva parella.

També si el que prefereixis és posar-te als fogons, ells et poden fer la compra i acabar-ho d'enllestir.


Triïs el que triïs, Dulce Juanita t'ofereix un espai de 150 m2 perquè t'ho passis bé preparant diferents plats. Amb una decoració natural i familiar, disposa de tots els estris necessaris per tal de realitzar una varietat de menjars.


Si t'interessa qualssevol de les seves propostes o vols saber més visita la seva pàgina web.
Pots consultar tot el llistat de cursos que ofereixen aquí.

Aquest estiu en fan per nens que són ideals per ells, perquè a més d'aprendre, s'ho passen bé cuinant. Aprenen a treballar el fondant decorant els pastissos que tan els agraden. I els hi encanta fer galetes de colors o amb trossets de xocolata. És una bona manera d'introduir-los en el món de la cuina, sobretot amb l'ajuda d'uns bons professionals dels qual disposa el centre.

I per pares també n'hi ha molts a triar, sols o en parella. És a dir que són un bon regal per fer tant a amics com familiars. Tots en gaudiran i si després ho posen en pràctica, encara millor!

No hay comentarios:

Publicar un comentario