12/7/13

Un espai per casaments i comunions

Es tracta de La Chopera, un complexe que consta de varies finques per celebrar casaments, comunions, festes d'empresa o altres events situades a Madrid.

La Chopera et brinda la possibilitat de celebrar el teu casament civil en un marc incomparable. Pots degustar el seu fabulós banquet en el seu entorn campestre i amb el toc taurí que els caracteritza.
Disposen d'una exquisida carta de Menús nupcials per tal de satisfer els gustos de tots els comensals.
Un altre cosa a destacar és que els nuvis poden aparèixer al saló muntats en un Carruatje de cavalls de principis del segle XX.
I per si encara no fos poc, després del casament els convidats gaudiran de la discoteca o aquells que siguin més atrevits poden muntar al toro mecànic o fins i tot vaquilles.

A part de casaments, també s'hi poden celebrar comunions. En un dels seus salons climatitzats els familiars i amics disfrutaran d'un bon àpat gràcies a l'oferta variada de la seva carta. També, per baixar un xic el dinar, es poden divertir amb els toros, les vaquilles o altres activitats que ofereixen a la finca i que segur que fan gaudir a petits i a grans.


I, ja per acabar, dir que també s'hi poden celebrar sopars d'empresa o altres events. Sempre acompanyats de la natura, amb els seus fantàstics paisatges que envolten la finca i amb l'amabilitat del personal de La Chopera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario