Aquest dissabte al matí, abans d'anar a la piscina, de pressa i corrents, vaig fer alguns croissants de xocolata.
Mentres em posava el bikini, s'anava descongelant la làmina pasta de full :)
Després la vaig pels laterals, ja que ve plegada i vaig fer 4 triangles més o menys ben fets.
Hi vaig posar a cada un una o dues preses de xocolata i els vaig enrotllar en forma de croissant.
Els vaig pintar amb mantega i sucre i cap al forn!
Mentre em posava el bronzejador, s'anaven coent i augmentant de volum en posició ventilador i a uns 180 ºC. Després els vaig posar un parell de minuts amb posició gratinar, que és a màxima temperatira, per tal que vinguessin més rosso i el sucre es caramelitzes.
Una vegada fets, cap a la piscina!!!!!!!!!
I vam tenir els croisants per diumenge abans d'anar a la platja ;)
Per cert em van agradar, potser hi faltava un pèl de sucre, però com que hi trobaves la xocolata líquida, perquè els vam calentar un momentó al microones, estaven bons!
- 1 làmina de pasta fullada
- preses de xocolata negre i/o amb llet
- mantega
- sucre
Els millors croissants són els que es fan a casa, totalment cert!
ResponderEliminar