4/7/13

Si aneu per Madrid...

... passeu pel Restaurant O Cacho do Jose. 
Situat a la plaça Sant Ana de Madrid, podeu fer una tapes com mana la tradició en aquesta zona. I si sou més de plat, podeu demanar algunes de les seves carns gallegues criades pel mateix amo del restaurant.

La carta ofereix embotits com pernil ibèric de Carrasco (Guijuelo), xoriç del poble, formatge manxec o assortit d'ibèrics per probar-los tots un xic.

I si voleu optar per algunes tapes, disposa d'una extensa varietat. Així com també unes bones amanides.

Tot i que ressaltariem la carn gallega, una carn ben criada procedent de Galícia.


I si encara tens gana pels postres pots triar entre diferents pastisso artesans. Jo ja he vist quina em demanaria, la de formatge i dolç de llet, ha d'estar sublim.

Per acabar dir-vos també que podeu maridar tots aquests plats amb un dels bons vins els quals ofereix el restaurant.



Doncs ja sabeu, si voleu optar per un bon àpat, no dubteu!
Mentres us deixo que aneu fent boca amb la seva carta i algunes fotos:
  






No hay comentarios:

Publicar un comentario