18/7/13

Ja queda menys pel Firatast Girona 2013

S’acosta  una nova edició del Firatast Girona amb els fogons més roents que mai

Del 10 al 13 d’octubre arriba a Girona la 19a edició del Firatast, la fira de degustació per excel·lència de les comarques gironines.

Una fira on mitjançant l’intercanvi de tiquets per degustacions es pot tastar centenars de propostes gastronòmiques de la mà de restaurants, petits productors, cellers, col·lectius de cuina, ...

Iogurt de bacallà amb mel, senglar amb castanyes, arròs de marisc, crema d’escamarlans amb oli de crustacis, ... algunes de les propostes per llepar els dits de les que varem poder gaudir durant la passada edició, a un preu molt econòmic.

Enguany, a més de les propostes de cuina catalana, també podrem tastar plats d’altres països, com per exemple cuina marroquina i cuina índia, que ompliran el Palau de fires d’olors i gustos que ens faran viatjar a altres cultures.

Els  aficionats a la fotografia, tampoc  no poden deixar de visitar Firatast i participar en el  2on concurs d’instagramers. Sens dubte la fira oferirà mil excuses per no deixar de prémer el botó  del seu mòbil i captar mil imatges, sensacions, emocions, colors i textures.

Firatast, com ha fet durant la seva trajectòria, no abandona la seva vessant solidaria i enguany, juntament amb la revista Girona Gastronòmica organitza el primer concurs d’arrossos solidaris.

Un concurs que tindrà lloc cada dia i que tant els cuiners que els prepararan com el jurat que els valorarà seran personatges molt singulars i coneguts.

La recaptació d’aquest concurs anirà a mans del banc d’aliments de Girona.

FIRATAST, pel seu format, és una excel-lent plataforma per donar-se a conèixer al gran públic, cada any és visitat per més de 15.000 persones d'arreu de la demarcació de Girona i també de Barcelona, per tant Firatast és un gran escenari per a tots aquells que vulguin ser tastats.
escenari per tots aquells establiments que vulguin ser tastats.

Firatast és una experiència i una oportunitat única tant per restauradors i productors com pel públic visitant. No te la perdis!

Per estar informats de totes les novetats que estan preparant, pots seguir-los diàriament a les xarxes socials de Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest.


No hay comentarios:

Publicar un comentario