29/7/13

Nou col-laborador: Humydry

Tenim un interessant col-laborador al blog: Humidry. Humydry és una marca líder en productes pel control de la humitat. Acaba amb els problemes en espais interiors provocats per l'excés d'humitat com: males olores, condensació, fongs, taques a la paret, a la roba, étc.

A Humex porten més de 25 anys oferint les millors solucions per als problemes quotidians d'humitat i males olors domèstics. La marca Humydry és sinònim de solucions efectives i confort a la llar.

La seva seu central està a la Canonja, Tarragona (Espanya), i els seus productes estan presents en més de 50 mercats de tot el món.
La seva cartera de productes inclou la gamma de productes antihumitat i neutralitzadors de males olors de reconeguda eficàcia i la més àmplia del mercat.


Com funciona HUMYDRY?

El granulat HUMYDRY absorbeix l'excés d'humitat de l'ambient, fins al grau òptim recomanat, entre un 50% i un 60%, i el deposita en forma de líquid a la cubeta inferior.

Beneficis:

Males olors: Elimina i evita que es formin males olors en estances tancades i armaris amb poca ventilació.

Sensació de fred: La humitat provoca, en algunes ocasions, sensació de fred en alguns llocs, cosa que aguditza els dolors reumàtics i musculars.

Alèrgies: Els nivells d'humitat alts provoquen l'aparició de fongs i àcars. Aquests són perjudicials per  ala salut i afecten especialment als nens i a persones amb afeccions respiratòries com l'asma.

Fongs: Els llocs més habituals de formació de fongs són: les parets, les juntes de les rajoles, darrera els mobles i dins dels armaris.

El control de la humitat és essencial per tenir la nostra casa neta.

  • Energia: És més fàcil escalfar una casa amb un ambient sec, que amb un ambient humit, així que també resulta un estalvi en calefacció.

  • Manteniment: Ideal per mantenir en bon estat apartaments a la platja o a la muntanya tot l'any.
  •   Caravanes: La condensació de l'interior de la caravana pot arribar a causar taques en teixits i òxid a les parts metàliques.
  •   Barcos: L'alt nivell d'humitat que suporten ocasiona desperfectes en colxonetes, corrosió en materials metàlics i fa malbé la fusta.

HUMYDRY ajuda a mantenir les nostres propietats en bon estat i així evitar despeses innecessàries en reparacions.

I no sols podem tenir la humitat solucionada gràcies a aquesta empresa, sinó que també tenen a la seva gama neutralitzadors d'olors. Amb el Freshwave pots aconseguir de nou un ambient agradable a la teva llar.

Olor a menjar, a fum de tabac, a mascota o fins i tot a humitat. Freshwave és capaç de neutralitzar qualssevol tipus d'olor desagradable de la casa.

Freshwave no dissimula les males olors, les elimina per complert.

A diferència dels ambientadors convencionals, Freshwave està especialment formulat per neutralitzar les partícules que provoquen la mala olor. Numerosos estudis independents confirmen la seva eficàcia.

Eficaç en cuines, garatges, soterranis, teixits, catifes, rentadores, mascotes, fum de tabac...

Freshwave és la forma definitiva d'acabar amb les males olors. Elaborat amb ingredients naturals (aigua, extracte de lima, fulla de pi, anís, clau i cedra) que proporcionen un aroma fresc i agradable a casa.

Les olors no s'emmascaren, s'eliminen per complert!

1 antihumitat Humydry Premium 450 g, 1 gel neutralitzador d'olors Freshwave 150 g i 1 Pocket Spray neutralitzador d'olors Freshwave

L'alta eficàcia de freshwave resideix en la seva fórmula patentada amb mol-lècules actives de carga electroestàtica que atrapen les partícules de la mala olor, les neutralitza i les elimina per complert.

Aquest productes és ideal per a tots els blocaires que tan ens agrada cuinar però que després sentim l'olor del rostit o de l'arrós tot el dia.

Nosaltres ja l'hem provat i us asseguro que va molt bé! Ahir ens vam fer una paella i ni gota d'olor :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario