8/7/13

Croissants de xocolata artesans

Aquest dissabte al matí, abans d'anar a la piscina, de pressa i corrents, vaig fer alguns croissants de xocolata.

Mentres em posava el bikini, s'anava descongelant la làmina pasta de full :)
Després la vaig pels laterals, ja que ve plegada i vaig fer 4 triangles més o menys ben fets.

Hi vaig posar a cada un una o dues preses de xocolata i els vaig enrotllar en forma de croissant.
Els vaig pintar amb mantega i sucre i cap al forn! 

Mentre em posava el bronzejador, s'anaven coent i augmentant de volum en posició ventilador i a uns 180 ºC. Després els vaig posar un parell de minuts amb posició gratinar, que és a màxima temperatira, per tal que vinguessin més rosso i el sucre es caramelitzes.

Una vegada fets, cap a la piscina!!!!!!!!!

I vam tenir els croisants per diumenge abans d'anar a la platja ;)


Per cert em van agradar, potser hi faltava un pèl de sucre, però com que hi trobaves la xocolata líquida, perquè els vam calentar un momentó al microones, estaven bons!

 
 
Ingredients:








  • 1 làmina de pasta fullada
  • preses de xocolata negre i/o amb llet
  • mantega
  • sucre

1 comentario:

  1. Els millors croissants són els que es fan a casa, totalment cert!

    ResponderEliminar