30/11/12

El Firatast arrenca amb força!

Firatast arrenca el primer dia amb més de 2000 visitants, i supera així l’assistència del primer dia en ediciones anteriors.


·         Ahir dijous 29 de novembre Firatast 2012 va obrir les seves portes amb una alta assistència.
·         Els més de 2000 visitants que ahir varen visitar Firatast varen poder gaudir en el primer dia de fira de prop de 400 propostes que ofereixen els gairebé 70 estands que hi participen.
·         Propostes gastronòmiques de Girona, Catalunya, Andorra, Cuba i Marroc.
·         Per celebrar la 18a edició de la fira, el grup de percussió els Taxeks de Celrà varen liderar un recorregut popular pel centre de la ciutat de Girona, sortint de la Plaça Independència i arribant fins al Palau de Fires de Girona, convidant als espectadors a seguir-los fins a Firatast.
·         Firatast continua donant suport a iniciatives solidàries vinculades amb l’alimentació i per això ahir dijous permetia l’entrada gratuïta a totes aquelles persones que portessin un producte bàsic d’alimentació que un cop finalitzada la fira s’entregaran al Banc dels Aliments.

Divendres, 30 de novembre de 2012

Ahir dijous a les 19.30h va tenir lloc la inauguració oficial de Firatast Girona 2012.
L’acte inaugural va anar a càrrec de Carles Puigdemont, alcalde de Girona i Josep Maria Matamala, president de Firatast i gerent d’Incatis.
Van assistir a l’acte Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona, Joaquim Caula, vice-president de la Cambra de Comerç de Girona, Xavier Soy, vice-president de la Diputació de Girona, Coralí Cunyat, regidora de Turisme a l’Ajuntament de Girona i senadora, Sergi Sabrià, diputat d’ERC al Parlament de Catalunya, Josep M. Calders, vice-president de Firatast i Anna Albar directora de Fira de Girona.

El recinte firal va estar molt animat durant tot el vespre i es va allargar fins a la mitjanit.
L’arribada a les 7 de la tarda del grup de percussió els Taxeks de Celrà va sorprendre gratament a tots els assistents i expositors i van protagonitzar un dels moments més emotius de la fira.

Aquí però no s’acaben les activitats que tindran lloc durant el Firatast 2012. Destacar el Concurs infantil de pastissos organitzat per Oncolliga i amb el patrocini d’Haribo, on hi podran participar els nens i nenes que ho desitgin.
El concurs tindrà lloc dissabte 1 de desembre al matí dins el recinte firal de Firatast, i els nens i nenes que hi vulguin participar hauran de portar un pastís elaborat íntegrament per ells que inclogui gominoles d’Haribó.
Els premis als millors pastissos seran entrades a Port Aventura i l’edat del nena o nena amb gominoles Haribó. 
Per més informació poden contactar amb Oncolliga Girona www.oncolligagirona.cat


1er concurs Instagram Firatast Girona’12

En el marc del Firatast Girona tindrà lloc el 1er Concurs Instagram amb el hashtag #firatast2012
Durant els 4 dies de la fira els participants podran fotografiar qualsevol aspecte de la mateixa, els tastets que es podran degustar, el recinte, ... utilitzant sempre el hashtag #firatast2012
El jurat escollirà la millor fotografia i aquesta serà el perfil de la fira a facebook, twitter i Instagram fins a tenir el cartell de la 19a edició.
Les bases del concurs es poden consultar a la web www.incatis.cat

 En aquesta 18a edició s’ha apostat per millorar el format de la fira, guanyant amb amplitud en la zona dedicada a taules per consumir els tastos,  incorporant el format de taula per dues persones. Firatast fomenta el compartir taula, però també contempla la possibilitat que les persones que volen gaudir d’un àpat més íntim puguin trobar el seu espai dins la fira. 

FIRATAST ofereix una ocasió única per poder tastar una àmplia varietat de productes d’alimentació. La mecànica és senzilla i ben atractiva: el visitant compra uns tiquets de tast, que pot anar intercanviant en els diferents estands per degustacions d’entre una amplíssima varietat de productes que difícilment podria tastar en altres circumstàncies. El visitant per fer el tast entrega un determinat número de tiquets segons el valor que estipula l’expositor, des d’un mínim d’1 tiquet a un màxim de 3 tiquets de tast.

Les degustacions són de tota mena, en funció del què proposa l’expositor, poden escollir des de tastos de la cuina més tradicional fins a plats més moderns i avantguardistes, així com, des de les propostes més elaborades als productes que destaquen per la seva pròpia senzillesa.

Sens dubte, l’atractiu principal és el format, que convida a menjar i beure molts i diferents productes dels que ofereixen els expositors a través del tast, a un preu molt econòmic.

Els més petits també trobaran el seu espai en el Firatast. La planta de dalt del Palau Firal es convertirà amb una gran ludoteca, on els nens i nenes podran gaudir de jocs, activitats i tallers de cuina que aniran a càrrec de la Ludoteca Racó Màgic i els tallers a càrrec de l’escola Bressol Teypi.

Destacar que pels membres del Club Súper 3 l’entrada serà gratuïta i a més disposaran de tres tiquets de degustació gratuïts. També podran participar de forma gratuïta en els tallers.

Els subscriptors de la Vanguardia també podran entrar gratuïtament a Firatast.
  
Us esperem per gaudir d’aquesta experiència gastronòmica única!

Una fira boníssima!

    


18ena edició FIRATAST GIRONA
DIES: 29 i 30 de novembre i 1 i 2 de desembre
LLOC: Palau de Fires de Girona
HORARI: Dijous i divendres de les 18 h a les 24h
Dissabte i diumenge de les 12h a les 24h.
PREU ENTRADA i 3 tiquets de tast: 6€




Més informació:                                                              Reserva de taules:
T. 972 21 32 34                                                         T. 650 250 321
M. 639 62 82 18 (Rosa Bel)



Facebook Firatast Girona                                     Twitter @FiratastGirona

 

Rosa Bel

INCATIS, SL
Gral. Mendoza, 1, P2
17002 Girona
tel. 972213234
fax 972212619

 cid:image003.png@01C9C412.8AFECE60             Logo Forum bona resolució.jpg
                                                      
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades seran incorporades a un fitxer titularitat d'Incatis SL, la finalitat del qual és informar sobre la celebració de fires. Pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició, a través de petició dirigida a Incatis SL, carrer General Mendoza, núm. 1 de Girona.
 
Nota de premsa cedida per Incatis.

1 comentario: