26/11/12

Per saber una mica més del Firatast Girona'12

18a edició FIRATAST GIRONA'12
Firatast 2012 es converteix durant quatre dies amb el menjador més gran de les comarques gironines, amb un ventall de gairebé 400 tastets per escollir.

Prop d'uns 70 estands oferiran la més àmplia varietat de productes, plats elaborats, vins, caves i còctels d’arreu de Catalunya i d’altres punts geogràfics com Andorra, Cuba, Marroc, Astúries i Mallorca.

FIRATAST GIRONA’12, fira de degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fòrmula ja tradicional, basada en la promoció dels productes d’alimentació a través del tast, es consolida com la fira d’aquesta tipologia més activa, popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats molt atractives i gustoses per oferir als visitants.

Enguany la fira arriba a la seva 18a. edició, i per celebrar aquesta majoria d’edat, s’oferirà l’edició més dinàmica, gustosa i sorprenent tant per als expositors com per als visitants.


COM FUNCIONA LA FIRA?
FIRATAST ofereix una ocasió única per poder tastar una àmplia varietat de productes d’alimentació. La mecànica és senzilla i ben atractiva: el visitant compra uns tiquets de tast, que pot anar intercanviant en els diferents estands per degustacions. El visitant per fer el tast entrega un determinat número de tiquets segons el valor que estipula l’expositor, des d’un mínim d’1 tiquet a un màxim de 3 tiquets de tast.

Sens dubte, l’atractiu principal és el format, que convida a menjar i beure molts i diferents productes dels que ofereixen els expositors a través del tast, a un preu molt econòmic.

Per poder degustar còmodament les múltiples propostes gastronòmiques es disposa d'un ampli espai de taules i cadires dins el recinte firal. Els visitants també disposen d'una safata on poder posar totes les degustacions a mesura que les van escollint i llavors asseure's tranquil·lament i degustar-les, compartir-les i perquè no, repetir!
ELS EXPOSITORS
Destacar la participació de diversos col•lectius que ens acompanyen des de fa moltes edicions, com les Cuineres de Salt, les Cuineres de Sils i l’Ateneu de Vilablareix, que aporten els plats de cuina més tradicional a la fira.
Aquest any però, els homes de les Cuineres de Sils també es volen posar davant els fogons i el primer dia de la fira podrem tastar els plats que ens proposaran.

Destacar la presència de la gelateria Rocambolesc, una de les darreres creacions dels germans Roca del Restaurant El Celler de Can Roca, i on al capdavant hi trobem en Jordi Roca.

En el marc del Firatast també tindrem l’oportunitat de tastar el croissant artesà de mantega elaborat per Abraham Balaguer, que ha rebut el premi al millor croissant artesà de mantega d’Espanya del 2012.

LES NOVETATS

• Recorregut popular pel centre de Girona amb el grup de percussió els Taxeks de Celrà i entrada gratuïta per a tots aquells que els acompanyin.

• Ampliació de l’espai de degustació amb l’obertura del primer pis del Palau de Fires de Girona.

• Espai nens, ampliació de l’espai dedicat a la mainada amb servei de ludoteca i tallers durant els quatre dies de la fira.

• Ampliació de la superfície de taules i cadires per a grups i colles.

• I concurs Instagram Firatast Girona’12.

• Organització del concurs infantil de pastissos a càrrec d'Oncolliga i patrocinat per Haribo.

• “El gran recapte”, recollida de productes bàsics d’alimentació pel banc dels aliments amb la col•laboració de Unió de Pagesos.


DESCARREGUEU-VOS LA VOSTRA INVITACIÓ PER ENTRAR GRATUÏTAMENT A FIRATAST EL DIJOUS 29 DE NOVEMBRE A www.incatis.cat (Sala de premsa)


Us esperem per gaudir d’aquesta experiència gastronòmica única!


Més informació i reserves a:
T. 972 21 32 34

FACEBOOK
Firatast Girona

TWITTER
@FiratastGirona


Text cedit per:
Incatis - General Mendoza,1 - 17002 Girona
Tel. 972 21 32 34 - Fax 972 21 26 19 info@incatis.cat

1 comentario:

  1. Ep! Jo hi seré. Com a gironina d'adopció no puc faltar a la cita! Gràcies pel recordatori, Lidia!! Petons

    ResponderEliminar