2/11/12

Crepes artesanes

El dissabte passat, la nostra intenció era visitar les paradetes de la Fira i fer una volta pel centre acompanyants pels Capgrossos per després menjar unes creps. Unes creps que fan molt bones en una furgoneta rotllo hippy situada a la Plaça Independència. Però, les inclemències del temps, pluja forta i fins i tot pedra, ens van fer recular cap a casa a mirar una pel.lícula. També va estar bé, abrigats amb una manta sentint tronar i ploure :) I com que ja ens havíme fet la idea de sopar unes creps, vam buscar una recepta a internet mitjançant el mòbil i vam improvitzar!

En volíem fer dues, una de salada i una de dolça per cada un. I així va ser però ens van quedar massa gruixudes, així que la propera vegada que en fem hi haurem de posar la meitat dels ingredients emprats, és a dir:


60 g. de farina
1 ou
100 ml de llet
mantega
un polsim de sal

Vam batre tots els ingredients amb el turmix fins que vam obtenir una massa fina. Aleshores vam posar mantega a la base d'una paella de ceràmica, d'aquestes que van tan bé, i quan va ser ben calenta hi vam evocar un cullerot de massa. Es cou volta i volta i s'hi afegeixen els ingredients. Aquests es cuinen un xic, amb la finalitat que es fonguin i ja pots plegar la creps al teu gust.

Nosaltres en vam fer una on hi vam posar dos tipus de formatges, un de semi curat tendre i un de cabra, també semi curat i tendre. Es desfeien prou bé. I també un toc d'orenga que hi queda molt bo.

I de postres una crep de xocolata al 51% de cacau, ben fosa i amb molta quantitat :) Som un xic golosos.


Aquí us deixo les imatges, les properes seran millors :)




No hay comentarios:

Publicar un comentario