El dissabte passat, la nostra intenció era visitar les paradetes de la Fira i fer una volta pel centre acompanyants pels Capgrossos per després menjar unes creps. Unes creps que fan molt bones en una furgoneta rotllo hippy situada a la Plaça Independència. Però, les inclemències del temps, pluja forta i fins i tot pedra, ens van fer recular cap a casa a mirar una pel.lícula. També va estar bé, abrigats amb una manta sentint tronar i ploure :) I com que ja ens havíme fet la idea de sopar unes creps, vam buscar una recepta a internet mitjançant el mòbil i vam improvitzar!
En volíem fer dues, una de salada i una de dolça per cada un. I així va ser però ens van quedar massa gruixudes, així que la propera vegada que en fem hi haurem de posar la meitat dels ingredients emprats, és a dir:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9Zg9uAxiECAsHJKpethZ7D-UgsMCP8EGDt4tRnKyKsA9oLwM3ahs1WxP9ySxN0-iWkb-Rv17S5CTGqJ1yCZLGjOtHXFcSZmpRrOOKrFlBw89dDCZYzeicQcjL09qbelMTjFfkIH7ZKD0H/s200/IMAG0379.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMrQSaEUpsI4dUAIWqDnc_ThYdabVQ2SIN_ap9rKJ-Zh-R1dZcORpw8Y0VeQianbyRUiarcsZS9BohZWapuGzoBUWBOLh2c9jHStwRzTggmZHREoabjIAuT1Go_qrVOE2UG4cQTaLv4Qeo/s200/IMAG0373.jpg)
60 g. de farina
1 ou
100 ml de llet
mantega
un polsim de sal
Vam batre tots els ingredients amb el turmix fins que vam obtenir una massa fina. Aleshores vam posar mantega a la base d'una paella de ceràmica, d'aquestes que van tan bé, i quan va ser ben calenta hi vam evocar un cullerot de massa. Es cou volta i volta i s'hi afegeixen els ingredients. Aquests es cuinen un xic, amb la finalitat que es fonguin i ja pots plegar la creps al teu gust.
Nosaltres en vam fer una on hi vam posar dos tipus de formatges, un de semi curat tendre i un de cabra, també semi curat i tendre. Es desfeien prou bé. I també un toc d'orenga que hi queda molt bo.
I de postres una crep de xocolata al 51% de cacau, ben fosa i amb molta quantitat :) Som un xic golosos.
Aquí us deixo les imatges, les properes seran millors :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRDg84CgQRiPWYFM8cAx71P1QVBDeqcCRpjKkp8_hcor5tZfJRMZk7r2ppiplbTvuEnDr3bwIwgiGD1fpjIFqe4qb_SZJvIfIgBPSyInQXZKMuKKbrcrNUZGBoNnJLZxh1kvQiwe2BTt4e/s200/IMAG0377.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9Zg9uAxiECAsHJKpethZ7D-UgsMCP8EGDt4tRnKyKsA9oLwM3ahs1WxP9ySxN0-iWkb-Rv17S5CTGqJ1yCZLGjOtHXFcSZmpRrOOKrFlBw89dDCZYzeicQcjL09qbelMTjFfkIH7ZKD0H/s200/IMAG0379.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMrQSaEUpsI4dUAIWqDnc_ThYdabVQ2SIN_ap9rKJ-Zh-R1dZcORpw8Y0VeQianbyRUiarcsZS9BohZWapuGzoBUWBOLh2c9jHStwRzTggmZHREoabjIAuT1Go_qrVOE2UG4cQTaLv4Qeo/s200/IMAG0373.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIhEEHElyc9j2X0EHSbYZNigo2tMkJxZqtDrqmUKvFE0KSuOQkY0kqxcAu7Ow554iE0eZoCQqDpmP8k5YxGhbJVySzDWuzjXngTZs_7oGIsSg-N8-hdUmQ2UIUe2CJy1NGR8zzb9Op1ufK/s200/IMAG0380.jpg)
1 ou
100 ml de llet
mantega
un polsim de sal
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3yW4O32f0hp9nxc6OM1T4KAo3JMGFGiB_IwBrRv3Uk1wJEknJzfvuNV-5abYKQalKrFU_zbBvbtBpjEOn5hrU0k2K60EFKkkemjdIvnwylVg3EVH2H-SfIa49nE9lpsg8kBCkYzL8Kttk/s200/IMAG0375.jpg)
Nosaltres en vam fer una on hi vam posar dos tipus de formatges, un de semi curat tendre i un de cabra, també semi curat i tendre. Es desfeien prou bé. I també un toc d'orenga que hi queda molt bo.
I de postres una crep de xocolata al 51% de cacau, ben fosa i amb molta quantitat :) Som un xic golosos.
Aquí us deixo les imatges, les properes seran millors :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario