20/11/12

Taller de cupcakes

Ara que estan tan de moda aquestes madalenes amb decoració anomenades cupcakes i aprofitant la Fira del Pa i la Xocolata de Sant Gregori vam apuntar-nos al taller de cupcakes.

Erem unes 25 persones aproximadament i el feien dues noies de The Cookery, situat a Girona. Inicialment et donaven una caixeta amb la base del cupcake, és a dir, la madalena.
També l'explicació de com elaborar-la i com fer un buttercream de xocolata. Durant el taller vam parlar de temperatures de forn, com batre la massa, purpurines, colorants permesos a Catalunya i altres dades interessants per a fer-los.

Elles ja portaven fet el buttercream de xocolata i ens el van donar amb una màniga pastissera per tal de posar-lo al cim de la madalena que ja portaven feta de la seva cuina-taller. També hi havia decoració nadelenca per sobre la crema de mantega i xocolata, unes estrelles blanques i boletes com de neu.
Aquí us deixo algunes imatges fetes durant el taller, va ser interessant i el cupcake també va ser bo, encara no n'havía provat mai cap!



2 comentarios: