8/12/12

Nou col.laborador: Maximiliano Jabugo

L'empresa Maximiliano Jabugo col.labora al nostre blog. A la cuna del millor pernil del món a Jabugo és precisament on es troben els assecadors de Maxiliano Jabugo, que des del 1900 han combinat les condicions climàtiques i naturals úniques amb una tradició artesanal transmesa de generació en generació. És a les seves finques, situades a la devesa de la Serra de Huelva, on comença el procés, aquí acampen els porcs en total llibertat, i són la millor garantía i la seva raó de ser.

Un marc incomparable on any rera any arriba la "otoñada", que són els mesos d'octubre a febrer, época en la qual les alzines, les sureres i els roures produeixen el millor aliment per a la cría del porc.

Aleshores és l'aire de la Serra, un pessic de sal i la paciència dels seus artesans els que s'encarreguen de la resta.

Per aquests motius són tan apreciats els seus pernils i ara nosaltres tindrem el gust de degustar-los...

Pernil de Jabugo triple equis tallat a mà 


També ens van enviar un llibre de "Jabugo al Máximo. Arte y corte de Jamón Ibérico". Un llibre on explica les millors maneres de degustar el pernil, des de que començar-lo a tallar fins a la seva degustació. Molt interessant i a més dedicat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario