Aquest dilluns passat, dia de Sant Narcís, festa Girona però laborable a Figueres em vaig agafar festa :)
Així que per dinar vam comprar un parell de cebes de Figueres i vam reunir altres ingredients que teniem a la despensa. Encara ens queden algunes morcilles de Burgos, així que vam elaborar una mena de plat combinat ràpid i bo;
Vam posar a fregir dues cebes a foc lent perquè s'anessin caramelitzants a poc a poc. Per altra banda, vam obrir una morcilla, li vam treure la pela i la vam tallar per la meitat tant a lo llarg com a lo ample. Així al fregir-la queda més cruixent. I com que mentre es cou deixa anar greix, hi vam posar unes llesquetes de crostó de pa rodó de pagès perquè empapessin el suc.
Una vegada la ceba ben rossa la vam emplatar, hi vam posar formatge de bola Edam al cim i uns minuts al microones que es desfés. Hi vam afegir les morcilles ben fregides amb el seu pa i voilà!
Així que per dinar vam comprar un parell de cebes de Figueres i vam reunir altres ingredients que teniem a la despensa. Encara ens queden algunes morcilles de Burgos, així que vam elaborar una mena de plat combinat ràpid i bo;
Vam posar a fregir dues cebes a foc lent perquè s'anessin caramelitzants a poc a poc. Per altra banda, vam obrir una morcilla, li vam treure la pela i la vam tallar per la meitat tant a lo llarg com a lo ample. Així al fregir-la queda més cruixent. I com que mentre es cou deixa anar greix, hi vam posar unes llesquetes de crostó de pa rodó de pagès perquè empapessin el suc.
Una vegada la ceba ben rossa la vam emplatar, hi vam posar formatge de bola Edam al cim i uns minuts al microones que es desfés. Hi vam afegir les morcilles ben fregides amb el seu pa i voilà!
No hay comentarios:
Publicar un comentario