20/11/12

Barcelona i dinar al McDonald's


Dissabte passat vam decidir anar a passar el dia a Barcelona. De tant en tant ens agrada fer-ho!
Vam agafar un tren des de Girona ben aviat al matí i vam baixar al Clot per anar a veure la Sagrada Família. Impressionant, és molt maca, val la pena veure-la. Vam comprar els bitllets sense fer cua ja que encara no eren ni les deu del matí. Vam optar per la opció de visita amb guia, així ens empapem un xic de tot :)

Ens va agradar molt, i és, si tanta gent ve de tan lluny a veure-la per alguna cosa serà. Quan vam sortir la cua per comprar les entrades feia la volta al recinte.
Nosaltres que havíem esmorzat lleuger, un suc de taronja i un capuccino, ben d'hora, ja teníem gana així que vam decidir entrar a dinar al McDonald's que hi ha just davant.
Vam optar pels productes que tenen de promoció a 1 euro, concretament:

- 1 hamburguesa amb formatge
- 1 patates deluxe
- 1 aigua
- 1 cono de gelat de nata

En Ramon s'hi va afegir una hamburguesa de pollastre barbacoa

Chicken bbq


Un dinar ràpid ja que després anàvem al Parc Güell. A més haig de reconèixer que les patates Deluxe m'agraden molt. I el gelat tampoc està gens malament.
I després d'unes eternes pujades per fi vam poder passejar pel parc i observar tot la meravella vista de la ciutat comtal. El parc és tot romàntic i s'ha de visitar, no te'l pots perdre!

I ja per acabar el nostre dia a la gran ciutat vam anar més al cine, anomenats cines Girona, a veure Fènix 1123, molt bona pel.lícula :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario