9/10/12

Nyoquis amb salsa brava

Aquest dissabte passat vam decidir acabar de gastar una salsa brava que teniem d'una marca comercial catalana i ho vam fer amb uns nyoquis.

Els nyoquis són un tipus de pasta italiana elaborats amb patata i farina. Són unes boletes, pilotilles, d'aquí ve precisament el seu nom en italià (gnocchi).

Nosaltres en aquesta ocasió els vam acompanyar amb una salsa brava rebaixada amb un rajolí de llet i un toc d'alfàbrega. La vam rebaixar perquè pel meu gust picava massa :)
I per sobre no hi podia faltar tampoc formatge ratllat, en aquest cas emmental.

Tot plegat feia una bona combinació, i és que si mengem patates braves, doncs perquè no fer nyoquis braus també? Total tot porta patata :)






2 comentarios:

  1. Umm,que ricos ñoquis!!!me encantan!

    ResponderEliminar
  2. ostres quina bona combinació, ja que els nyoquis estan fets de patata! m'agrada molt, deu quedar molt be amb la salsa! ptons

    ResponderEliminar