18/10/12

Restaurant: El Bar del Poble

El dijous passat, vigília de festa, vam anar a sopar amb els meus pares al bar del local social situat la plaça de Torroella de Fluvià, anomenat ara El Bar del Poble. La veritat és que ens va sorprendre agradablement. L'amo molt simpàtic i atent.


Nosaltres vam començar amb unes amanides molt complertes, amb enciam, tomàquet, carrota, ceba, cogombre, pebrot vermell i olives. I després vam menjar un bon plat de pa amb tomàquet i embotit variat. Tot de primera qualitat, un pa rodó d'aquells de pagès, emassat i de llesca gran i gruixuda. Boníssim el pa i molt ben sucat amb tomàquet i un bon oli d'oliva. Per acompanyar una generosa quantitat d'embotit variat: pernil salat (molt bo), botifarra negre (excel.lent, sense a penes greix), botifarra blanca (molt fina de gust), fuet, llonganissa, catalana, xoriç ibèric, llom i formatge manxego. Una selecció de molts bons embotits. Llàstima que no tinc la foto per ensenyar-vos-la perquè el mòbil va fallar i només us puc mostrar l'amanida. Perquè realment feia goig de veure el plat amb les dues llesques formoses i tota la varietat d'embotit.
Un altre dia hi tornarem i ja faré foto de tot. El meu pare es va demanar una botifarra de perol i deu ni do quin plat més abundant i ple de patates fregides casolanes fetes al moment i d'allò més bones.
Vam quedar molt satisfets i ben servits. I el preu més que bo quant a relació qualitat preu.
La pròxima vegada provarem el seu arrós que tan bona propaganda ens va fer!





2 comentarios:

  1. No hi ha res més bo que els restaurants a prop de casa, oi? Hi trobes qualitat, productes casolans, bona harmonia i, sobretot, simpatia a dojo!! Bona crònica, Lídia.

    ResponderEliminar
  2. Pues sí que os pusisteis las botas! Así vale la pena salir a comer.
    Besos y feliz semana.
    http://comerespecial.blogspot.com

    ResponderEliminar