Dissabte passat vam decidir elaborar un arrós amb algues, gràcies a les algues Porto-Muiños i a l'arrós Monstià.

Ingredients per a 2 persones:
- 2 tasses d'arrós extra Monstià
- 1 brou de verdures
- 1 paquet d'algues Porto-Muiños (espagueti de mar)
- formatge Cadí
- oli d'oliva verge extra
Preparació:
Primer vam posar aigua a bullir amb una pastilla de brou vegetal. Tot i que si disposes de temps pots elaborar el brou a partir de verdures, nosaltres en aquesta ocasió vam anar per la via ràpida i comòde.
Una vegada vam tenir el brou, vam posar l'arrós a fregir amb un raig d'oli d'oliva verge extra en una paella.
Hi anàvem afegint el brou conforme l'anava absorvint el gra d'arrós.
Paral.lelament vam passar les algues per aigua i les vam esvandir bé, ja
que eren algues fresques en sal.
Les vam tallar un xic i les vam incorporar a la paella amb l'arrós i el brou. Vam anar remenant i quan vam beure que ja no quedava brou vam apagar el foc i el vam deixar resposar.
Per decorar unes llesques de formatge Cadí tallat fi que combinava bé amb el plat.

Ingredients per a 2 persones:
- 2 tasses d'arrós extra Monstià
- 1 brou de verdures
- 1 paquet d'algues Porto-Muiños (espagueti de mar)
- formatge Cadí
- oli d'oliva verge extra
Preparació:
Primer vam posar aigua a bullir amb una pastilla de brou vegetal. Tot i que si disposes de temps pots elaborar el brou a partir de verdures, nosaltres en aquesta ocasió vam anar per la via ràpida i comòde.

Hi anàvem afegint el brou conforme l'anava absorvint el gra d'arrós.
Paral.lelament vam passar les algues per aigua i les vam esvandir bé, ja
que eren algues fresques en sal.
Les vam tallar un xic i les vam incorporar a la paella amb l'arrós i el brou. Vam anar remenant i quan vam beure que ja no quedava brou vam apagar el foc i el vam deixar resposar.
Per decorar unes llesques de formatge Cadí tallat fi que combinava bé amb el plat.
Lídia, m'encanten les algues. Reconec que encara no les conec totes. Aquest arrosset deu ser molt gustós! petons
ResponderEliminar