22/10/12

Pizza tonno

Dissabte passat, en tornant de veure les World Series by Renault, que no ens les perdem cap any, vam decidir sopar pizza!

En aquesta ocasió vam comprar la massa tradicional Buitoni, que és molt bona, petita això si, pesa 260 grams i fornejada queda fina i cruixent.
 
La vam fer amb ceba ben cuita a foc lent en una paella de ceràmica d'aquestes que es porten ara :) i tomàquet natural fregit també lentament.


Hi vam posar tonyina amb oli d'oliva verge extra i dos tipus de formatges, un de semi, ratllat, barreja de vaca i ovella i de cabra tallat en forma rectangular. També hi vam posar orenga, espècia que no pot faltar mai a la pizza i la vam tenir al forn fins que es van desfer tots els formatges. En vam preparar una pels sogres i l'altra per nosaltres. A més, la sogra ens va fer el tomàquet i la ceba. Nosaltres vam arribar cap al vespre i només vam fer-hi el toc final.

  
Va quedar deliciosa amb la combinació dels dos formatges, la ceba i el tomàquet ben fregits, la tonyina i el toc d'orenga. Llàstima que la ens la vam haver de partir :( Pel gust de la boca ens n'haguessim menjat tota una ;)


No hay comentarios:

Publicar un comentario