25/10/12

Espuña col.labora al nostre blog

L'Empresa Espuña ha decidit col.laborar al nostre blog. Anem a conèixer-la una mica més.

La història d'Espuña es remunta a l'any 1947, quan Esteve Espuña va començar a elaborar fuets i llonganisses en una masia de la Vall de Bianya (comarca de la Garrotxa).
Des de llavors, l'empresa va començar una etapa de gran creixement que va culminar el 1964, amb la inauguració d'una nova fàbrica. Quatre anys després, Espuña va adquirir l'empresa GOU TERRADES, SA, dedicada a l'elaboració de pernil curat.
El 1989, va tenir lloc el llançament pioner d'una nova gamma de productes llescats, que amb el temps es convertirien en el grup de productes de major facturació de l'empresa.
Entre 1990 i 1992, Espuña s'embarca en la remodelació de les instal · lacions productives, amb la finalitat d'obtenir l'homologació per al comerç comunitari.
Amb l'adquisició de l'empresa CUSCO, S.L. de Sentmenat (Barcelona) el 1992, Espuña amplia la seva capacitat productiva amb la fabricació de botifarres, mortadel · les i frankfurts, productes bàsics d'aquesta empresa.
El 1998 Espuña va adquirir una instal · lació de tecnologia punta per a la pasteurització en fred dels productes carnis per Alta Pressió, essent pionera a nivell mundial. Aquesta tecnologia s'aplica principalment als productes llescats ia les tapes i permet eliminar la contaminació bacteriològica dels productes i mantenir la frescor inicial del elaborat carni fins al final de la seva vida útil.
Durant el primer semestre de l'any 2000 es va construir a Argentina una planta d'elaboració de pernil curat amb una superfície de 3.100 m2 i una capacitat de producció de 2.400 pernils setmana. La inversió va ser de 3,2 milions d'euros.
El maig de 2005 es va posar en marxa la nova planta d'elaboració d'Utrillas (Terol).
La nova planta compta amb una superfície total edificada de 5.900 m2 i disposa de 6 línies de llescat, que proporcionen una capacitat productiva de 25 milions de sobres de llescats a l'any (5 milions de kg).
En els últims anys, i d'acord amb els nous hàbits de consum, Espuña ha llançat al mercat dues noves gammes de productes totalment innovadores. El 2002 es va dur a terme el llançament de la Gamma de Tapes al Minut.Aquestes dues gammes tenen com a denominadors comuns la seva ràpida i fàcil preparació, així com el seu atractiu i nou packaging.


Nosaltres tindrem el gust de provar alguns dels seus productes que tan es poden fer servir per picar, com per elaborar algunes tapes que tan de moda estan ara i també per cuinar. Al llarg d'aquests dies anirem mostrant diferents receptes amb els seus productes. Estigueu al cas!
A més de les mostres de Tall de Pernil Curat i Fils de Pernil i xoriç, podrem provar un nou producte que acaben de llançar al mercat, les Canyetes de Fuet d'Olot i de xoriç. Aquest producte està concebut per ser consumit de forma informal com aperitiu, tapa o piscolabis, en qualsevol moment, amb formats de 60 grs.y 27 grs.

Us deixo amb les imatges dels productes que han tingut la gentilesa d'enviar-nos:

 

 





No hay comentarios:

Publicar un comentario