26/10/12

Fira d'Alimentació i Mercat d'Artesania - Fires de Sant Narcís de Girona 2012

Ja estan aquí, com cada any, les tan esperades Fires de Sant Narcís de Girona 2012! Petits i grans esperen aquestes diades per gaudir i disfrutar tant de la ciutat com dels actes que s'organitzen, així com les atraccions i les paradetes dels firaires, entre elles les que tenen més èxit com la dels xurros. I entre tota la variada programació que es du a terme durant aquests dies, i que fa que tan gironins com gent dels voltants surti al carrer, trobem la Fira d'Alimentació i Mercat d'Artesania.

Enguany és la 17 edició que se celebra i té lloc concretament del 27 d'octubre al 4 de novembre. Aquesta fira, organitzada per SCATA, reuneix cada any més artesans. Més de 140 parades entre artesania i alimentació ompliran els carrers de ciutat durant aquestes fires. Les parades estaran repartides pel centre de Girona. Les parades d'alimentació s'ubicaran entre l'avinguda Ramon Folch (davant de correus) i el carrer Berenguer Carnisser (al costat dels Jutjats). I les parades d'artesania i mercat es situaran al carrer Berenguer Carnisser i a la Plaça Vicens Vives (darrera dels Jutjats).

També hi haurà parades de menjar calent per emportar o degustar-ho a les taules que disposen a la Plaça del Rellotge, plaça coneguda també com a Plaça El·líptica. Aquí s'hi podrà trobar tot de menjar variat com ara pernil cuit al vi, racions de pop, xoriç vermell a la brasa, botifarres a la brasa, pizzes artesanes cuinades amb forn de llenya, pinxos, crepes dolces i salades, dolços cantàbrics, entre altres.

Un gran assortiment de productes on sens dubte tothom hi trobarà el seu!



No hay comentarios:

Publicar un comentario