Aquest dissabte passat vam decidir acabar de gastar una salsa brava que teniem d'una marca comercial catalana i ho vam fer amb uns nyoquis.
Els nyoquis són un tipus de pasta italiana elaborats amb patata i farina. Són unes boletes, pilotilles, d'aquí ve precisament el seu nom en italià (gnocchi).
Nosaltres en aquesta ocasió els vam acompanyar amb una salsa brava rebaixada amb un rajolí de llet i un toc d'alfàbrega. La vam rebaixar perquè pel meu gust picava massa :)
I per sobre no hi podia faltar tampoc formatge ratllat, en aquest cas emmental.
Tot plegat feia una bona combinació, i és que si mengem patates braves, doncs perquè no fer nyoquis braus també? Total tot porta patata :)
Els nyoquis són un tipus de pasta italiana elaborats amb patata i farina. Són unes boletes, pilotilles, d'aquí ve precisament el seu nom en italià (gnocchi).
Nosaltres en aquesta ocasió els vam acompanyar amb una salsa brava rebaixada amb un rajolí de llet i un toc d'alfàbrega. La vam rebaixar perquè pel meu gust picava massa :)
I per sobre no hi podia faltar tampoc formatge ratllat, en aquest cas emmental.
Tot plegat feia una bona combinació, i és que si mengem patates braves, doncs perquè no fer nyoquis braus també? Total tot porta patata :)
Umm,que ricos ñoquis!!!me encantan!
ResponderEliminarostres quina bona combinació, ja que els nyoquis estan fets de patata! m'agrada molt, deu quedar molt be amb la salsa! ptons
ResponderEliminar