![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNog8ir5ZG6v-I0aw4CjRLAznQQ8jJEtBaLpW47GxCB5CLmzc-A_jl9of0V9uOBWFEHS-Bkkc9few8u87aU0srwhRJjQhGHs78IgrBNXnx3C0gGpmVK5Fd_6aL7LCkKcsRHXVz8fRWYkge/s200/IMAG0271.jpg)
Els nyoquis són un tipus de pasta italiana elaborats amb patata i farina. Són unes boletes, pilotilles, d'aquí ve precisament el seu nom en italià (gnocchi).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG5jNdwjT6QUAZxZtupNDQTsiHfQHEyFI_UDmuvaExrKPduHZiN90bXjvPMUYZsRkoJAAnLtTw33sfB0hzx7JWyphcmREztRrzhK7A8q-R9_ScHOci64EksvS3-hx9PPAuwBPj43n1F75i/s200/IMAG0272.jpg)
I per sobre no hi podia faltar tampoc formatge ratllat, en aquest cas emmental.
Tot plegat feia una bona combinació, i és que si mengem patates braves, doncs perquè no fer nyoquis braus també? Total tot porta patata :)
Umm,que ricos ñoquis!!!me encantan!
ResponderEliminarostres quina bona combinació, ja que els nyoquis estan fets de patata! m'agrada molt, deu quedar molt be amb la salsa! ptons
ResponderEliminar