25/10/12

S'apropa el Firatast 2012
Firatast 2012 es converteix durant quatre dies amb el menjador més gran de les comarques gironines, amb un ventall de més de 300 tastets per escollir

Prop d’un centenar d’estands oferiran la més àmplia varietat de productes, plats elaborats, vins, caves i còctels d’arreu de Catalunya i d’altres punts geogràfics com Andorra, Cuba i Marroc.

La propera edició del Firatast es convertirà en una explosió d’olors, sabors i activitats gastronòmiques per a totes les edats que presenta com a novetat la Zona Ecològica, la instal·lació d’una jaima en la zona de descans i un gran espai amb jocs i activitats per la mainada a la planta superior.


FIRATAST GIRONA’12, fira de degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fòrmula ja tradicional, basada en la promoció dels productes d’alimentació a través del tast, es consolida com la fira d’aquesta tipologia més activa, popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats molt atractives i gustoses per oferir als visitants.

Enguany la fira arriba a la seva 18a. edició, i per celebrar aquesta majoria d’edat, s’oferirà l’edició més dinàmica, saborosa i sorprenent tant per als expositors com per als visitants.

FIRATAST ofereix una ocasió única per poder tastar una àmplia varietat de productes d’alimentació. La mecànica és senzilla i ben atractiva: el visitant compra uns tiquets de tast, que pot anar intercanviant en els diferents estands per degustacions d’entre una amplíssima varietat de productes que difícilment podria tastar en altres circumstàncies. El visitant per fer el tast entrega un determinat número de tiquets segons el valor que estipula l’expositor, des d’un mínim d’1 tiquet a un màxim de 3 tiquets de tast.

Les degustacions són de tota mena, en funció del què proposa l’expositor, poden escollir des de tastos de la cuina més tradicional fins a plats més moderns i avantguardistes, així com, des de les propostes més elaborades als productes que destaquen per la seva pròpia senzillesa.

Sens dubte, l’atractiu principal és el format, que convida a menjar i beure molts i diferents productes dels que ofereixen els expositors a través del tast, a un preu molt econòmic.


FIRATAST GIRONA’12 segueix creixent i en aquesta pròxima edició, incorpora la Zona Ecològica, un espai on s’hi podrà trobar productors i restauradors que treballen amb aquesta línia de productes.

També s’amplia la superfície de taules i cadires per a la còmode degustació dels tasts i es manté la reserva de taules per a grups i colles.

Entre els participants, cal fer menció als col·lectius que hi seran presents, com les Cuineres de Salt, les Cuineres de Sils i l’Ateneu de Vilablareix, que aporten els plats de cuina més tradicional a la fira.
Aquest any però, els homes de les Cuineres de Sils també es volen posar davant els fogons i el primer dia de la fira podrem tastar els plats que ens proposaran.


Els més petits també trobaran el seu espai a la fira. La planta de dalt del Palau Firal es convertirà amb una gran ludoteca, on els nens i nenes podran gaudir de jocs, activitats i tallers de cuina que aniran a càrrec de la Ludoteca Racó Màgic i els tallers a càrrec de l’escola Bressol Teypi.

Destacar que pels membres del Club Súper 3 l’entrada serà gratuita i a més disposaran de tres tiquets de degustació gratuïts. També podran participar de forma gratuita en els tallers.

Us esperem per gaudir d’aquesta experiència gastronòmica única!

Més informació i reserves a:
T. 972 21 32 34

Facebook Firatast Girona
Twitter @FiratastGirona
No hay comentarios:

Publicar un comentario