
"El Guiso" va veure la llum a principis dels vuitanta, amb la idea clara de portar a les cuines el millor de la Bodega. Nasqué un nou concepte, el Vi Especial per Cuinar, que fins aleshores no existia. Les cuineres i cuiners de tot Espanya van descobrir un vi que aportava un sabor i una persistència aromàtics que res tenia a veure amb els vins "corrents", que fins aquell moment eren els que s'usaven per cuinar i que després de les més mínima cocció, perdien totes les seves propietats i desapareixen.
De tots els ingredients que afegim a un guisat, el "gotet de vi" és un dels més barats, i sens dubte és dels que més influeixen en el resultat final de la preparació. Doncs, per què no usar un vi específic i bo, que ens aporti el toc de sabor i aroma incofundible que realment estem buscant? Pràcticament no influeix en el preu final del plat i el resultat es nota.
Aquesta filosofia va generar que el Vi Especial per Cuinar "El Guiso" amb la seva implantació en el mercat fa més de vint anys, sigui el precursor i creador del sector dels vins de cuina. Des d'aleshores no només són els pioners, sinó que, a més, segueixen sent des de sempre, líders indiscutibles, únics en el mercat en comercialitzar vins especials per cuinar, criats en fusta, amb Denominació d'Origen i amb la Qualitat Certificada.
Són ja milions d'ampolles venudes, i milions de moments en els que han col.laborat a assaborir el millor de la cuina d'avui i de sempre en tantes llars, en les que, el Vi Especial per Cuinar "El Guiso" s'ha convertit en un element imprescindible a la cuina.
Actualment, han completat la seva oferta amb una àmplia gamma de productes que responen plenament al seu tradicional compromís amb la qualitat i que es pot trobar al seu catàleg.
Aquí us mostro els productes que tan amablement ens han enviat i que aviat els emprarem per a elaborar diferents receptes de carn, amanides, entre altres.
Nosaltres tindrem el privilegi de provar tan els seus vins, com vinagres, sofregits de ceba i tomàquet i ceba. I d'aquí poc alguna recepta!
No hay comentarios:
Publicar un comentario