25/10/12

Nou col.laborador: El Guiso

Tenim un nou col.laborador al blog, l'empresa El Guiso. Ofereixen tota una extensa gamma de vins per a cuinar així com altres productes de qualitat per tal d'elaborar una recepta d'allò més suculenta.  D'aquesta manera ajuden a moltes llars en l'elaboració dels seus plats, fent-lo més saborós, de tal manera que ja s'ha convertit en un ingredient indispensable en la cuina. Perquè de fet si ens fixem en moltes preparacions culinàries hi ha present un gotet de vi, doncs perquè no optar per un vi específic i bo per a la cuina com és el "vi especial per cuinar El Guiso".

"El Guiso" va veure la llum a principis dels vuitanta, amb la idea clara de portar a les cuines el millor de la Bodega. Nasqué un nou concepte, el Vi Especial per Cuinar, que fins aleshores no existia. Les cuineres i cuiners de tot Espanya van descobrir un vi que aportava un sabor i una persistència aromàtics que res tenia a veure amb els vins "corrents", que fins aquell moment eren els que s'usaven per cuinar i que després de les més mínima cocció, perdien totes les seves propietats i desapareixen.

De tots els ingredients que afegim a un guisat, el "gotet de vi" és un dels més barats, i sens dubte és dels que més influeixen en el resultat final de la preparació. Doncs, per què no usar un vi específic i bo, que ens aporti el toc de sabor i aroma incofundible que realment estem buscant? Pràcticament no influeix en el preu final del plat i el resultat es nota.

Aquesta filosofia va generar que el Vi Especial per Cuinar "El Guiso" amb la seva implantació en el mercat fa més de vint anys, sigui el precursor i creador del sector dels vins de cuina. Des d'aleshores no només són els pioners, sinó que, a més, segueixen sent des de sempre, líders indiscutibles, únics en el mercat en comercialitzar vins especials per cuinar, criats en fusta, amb Denominació d'Origen i amb la Qualitat Certificada.

Són ja milions d'ampolles venudes, i milions de moments en els que han col.laborat a assaborir el millor de la cuina d'avui i de sempre en tantes llars, en les que, el Vi Especial per Cuinar "El Guiso" s'ha convertit en un element imprescindible a la cuina.

Actualment, han completat la seva oferta amb una àmplia gamma de productes que responen plenament al seu tradicional compromís amb la qualitat i que es pot trobar al seu catàleg.

Aquí us mostro els productes que tan amablement ens han enviat i que aviat els emprarem per a elaborar diferents receptes de carn, amanides, entre altres.

Nosaltres tindrem el privilegi de provar tan els seus vins, com vinagres, sofregits de ceba i tomàquet i ceba. I d'aquí poc alguna recepta!

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario