16/10/12

Arrós amb algues

Dissabte passat vam decidir elaborar un arrós amb algues, gràcies a les algues Porto-Muiños i a l'arrós Monstià.

Ingredients per a 2 persones:

- 2 tasses d'arrós extra Monstià
- 1 brou de verdures
- 1 paquet d'algues Porto-Muiños (espagueti de mar)
- formatge Cadí
- oli d'oliva verge extra

Preparació:

Primer vam posar aigua a bullir amb una pastilla de brou vegetal. Tot i que si disposes de temps pots elaborar el brou a partir de verdures, nosaltres en aquesta ocasió vam anar per la via ràpida i comòde.

Una vegada vam tenir el brou, vam posar l'arrós a fregir amb un raig d'oli d'oliva verge extra en una paella.

Hi anàvem afegint el brou conforme l'anava absorvint el gra d'arrós.
Paral.lelament vam passar les algues per aigua i les vam esvandir bé, ja
que eren algues fresques en sal.

 Les vam tallar un xic i les vam incorporar a la paella amb l'arrós i el brou. Vam anar remenant i quan vam beure que ja no quedava brou vam apagar el foc i el vam deixar resposar.


Per decorar unes llesques de formatge Cadí tallat fi que combinava bé amb el plat.

 
 



1 comentario:

  1. Lídia, m'encanten les algues. Reconec que encara no les conec totes. Aquest arrosset deu ser molt gustós! petons

    ResponderEliminar