28/1/24

[#Radio] @gironafm.cat Cafeteries amb esmorzars xulus

Amb la fred sembla que un bon esmorzar ens vingui més de gust oi? I què tal si el fem en una cafeteria que sigui acollidora i tingui opcions xules, anem a veure-les!

- Pastisseria Tornes, amb un local sofisticat i amb una carta molt amplia per esmorzar, des de qualssevol pasta salada o dolça, com ara els seus croissants alveolats tan bons, fins a entrepans amb diferents pans i dulces. Tenen un bon assortiment per triar i tot recent elaborat per ells. 

- Amicci Coffee, una cafeteria molt cuqui, com diu l'amfitriona, que és qui et rep i qui et mima amb alguna de les seves pastes recent fornejades i ben acompanyades d'un cafè amb llet d'aquests amb dibuix que tan ens agrada quan ens el serveixen. No us podeu perdre el seu patís de formatge, que fins i tot el fen per encàrrec.


- La Vienesa a Sant Feliu de Guíxols i a Platja d'Aro, una pastisseria-cafeteria on no et pots perdre la seva ensaïmada acompanyada d'una bona xocolata calenta i nata muntada per ells, un esmorzar que et farà començar el dia de la millor manera possible ;)

- Can Cairó a Roses, és un bon lloc per esmorzar ja que tenen una amplia gama de productes, començant pels seus croissants de xocolata que són una bogeria i cada mes en fan un de diferent, com ara de kinder bueno o també pots optar per un entrepà fet amb pa artesà o algun dolç, com ara els seus xuixos farcits de xocolata que també són molt bons.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario