4/2/24

[#Radio] @gironafm.cat Restaurants amb calçotada

Comença l'època dels calçots i molts restaurants n'ofereixen en un menú especial, voleu saber on podem anar?

- Restaurant Arrels, a Quart, conegut perquè va sortir al "Joc de Cartes" fan un Menú Calçotada per 42 euros que consta de 14 unitats de calçots a la brasa amb salsa o amanida de formatge de cabra i de segon txuleton de vaca madurada o suprema de bacallà al forn amb patata panadera i de postres strudel de poma o carpaccio de pinya amb gelat de coco, inclou aigua, pa i vi.

- Tot Brasa, a Mas Xirgu, ofereix un Menú Calçotada per 32 euros on pots menjar tots els calçots que vulgui i després triar una carn a la brasa i una de les seves postres, amb pa i beguda. Si ets dels que menges molts calçots val la pena.

- Estanc Nou, a Estanyol, pertany al terme municipal de Bescanó, fa més de 30 anys que serveixen calçots, ja que van ser un dels primers de la comarca del Gironès. Una bona teula de calçots de proximitat amb una bona salsa t'esperen al seu restaurant ja des del mes de desembre.


- El Racó d'en Pep, a Sant Gregori, fan un menú a 37 euros amb calçots amb la seva salsa i un segon a triar entre una llarga llista, bistec, secret, melós de vedella, llobarro al forn o lasanya de verdures i bolets (vegetarià), postres a triar i aigua, vi i cafè i tot.

 

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram

T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario