2/1/24

[#Restaurant] L'Argolla Pizzeria

Per la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, una fira dedicada a aquest licor dolç milenari tan nostre, vam anar a dinar a la l'Argolla Pizzeria.

Es tracta d'un hostal que al seu baix hi té un menjador amb una petita terrassa i on tenen fama de fer unes bones pizzes. Nosaltres hi vam anar recomanats i ens van agradar força.


La carta de pizzes és extensa, hi ha per tots els gustos, des de la més bàsica fins a pizzes amb ous ferrats.

Les pizzes són grans i de massa fina i van força plenes. A més pots afegir o canviar ingredients per tal de fer-ta al teu gust i també pots fer cada meitat d'un tipus diferent.

Nosaltres vam tastar dues pizzes diferents que vam fer a meitats:

- L'Argolla, que porta bacó, xampinyons, pollastre, barbacoa i carbonara

Aquesta porta el nom de la pizzeria i l'havíem de tastar sí o sí. Una pizza molt bona i de gust suau, encara que a priori no ho sembli.


- Brutal amb pernil del país, xoriço picant, bacó, sobrassada, tonyina i 2 ous


Ja veieu perquè es diu així :) 

Una pizza amb molts ingredients potents i per acabar de rematar els 2 ous.

Ens va agradar la combinació de gustos, molt gustosa.

I la segona pizza va ser;

- Súper, amb formatge de cabra, roquefort, sobrassada i ou

Molt bona, amb dos formatges de gustos forts, tot i que no n'hi ha molta quantitat, per tant no destacaven excessivament.

També ens va agradar, la veritat és que totes les pizzes ens van agradar. 

No vam fer postres, cosa que no acostumem a saltar-nos però amb el petitó que també vam dur, ja començava a estar inquiet, ja que vam tardar una bona estona a dinar, entre que ens van demanar la comanda i ens la van servir.

Tot i així, si us agraden les pizzes és un lloc que us recomanaria, sobretot una nit d'estiu a la seva terrassa.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario