26/1/24

[#Radio] @gironafm.cat Restaurants amb menús lleugers

En tornant de les Festes de Nadal busquem més que mai plats més lleugers que de costum, per això avui parlarem de restaurants on poder menjar bé i saludable, sense sentir-se carregat, comencem?

- Restaurant Saratoga amb tres ubicacions a Girona trobem un menú molt dietètic ja que tens varies opcions lleugeres a triar, com ara alguna de les seves amanides que ofereixen, la de burratina és bonissima,  o la seva crema tèbia de pastanaga i porro amb crostonets i oli de curri i de segon carn o peix, com l'orada fresca a la donostiarra i fins i tot pots acabar amb una amanida de fruita natural. A més hi ha opcions per a vegans dins del mateix menú.

- Kubu Girona, aquí hi trobarem un poke powl fet a mida on tu tries la base, que pot ser d'arròs, quinoa o llegum i pots afegir els ingredients que més et convinguin. A més, ara a l'hivern es pot fer calent! Una opció saludable i ràpida de menjar o fins i tot fàcil d'endur :)

- Konig, d'aquest restaurant sempre us en parlo ja que a part de que tenen molts locals i per tant és fàcil trobar-ne, tenen una amplia carta de plats que satisfan molts perfils diferents o moment i/o necessitats específiques.

Per exemple ara volem menjar lleuger, doncs podem optar per algunes de les seves amanides o bé fer un plat combinat, que en tenen varis amb carn, peix, fins i tot tenen bacon de gall d'indi. La relació qualitat-preu sempre és excel·lent i si tens pressa, solen ser ràpids.

- Savoy a Girona, un local emblemàtic, amb un menú que canvia cada dia i on sempre hi ha una amanida i crema com a primer i una carn i peix amb verduretes de segon, acabant amb una fruita de postres. Jo sempre que hi vaig acostumo a menjar peix i el treballen molt bé.

- Restaurant El Blanc, un restaurant molt ben decorat i acollidor, tot en blanc, tal i com indica el seu nom, ben situat i amb un menú diari que està molt bé. Tenen opcions dietètiques amb les seves cremes i amanides i segons poc carregats, a més d'opcions veganes. 



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario