Una ciutat amb molt edificis modernistes preciosos i amb una zona comercial força gran amb moltes botigues i restaurants amb encant i com no, llocs on fer un vermut.
Nosaltres amb el petitó no vam poder seure a cap terrassa a degustar cap vermut, ja que vam anar a visitar el Mercat de Reus i el Museu del Vermut i ja cap a dinar. Ja se sap que quan tens nens, ells marquen l'horari ;)
Dies abans vam estar mirant a quin restaurant podiem anar i ens va cridar l'atenció el Koop Too. Situat a la Plaça Castell, es tracta d'un local amb una decoració vintage i amb un bon ambient de treball.
Vam estar molt ben atesos i servits en tot moment, fins i tot amb el peke van tenir alguns detalls.
Per començar vam demanar una beguda i el menú del cap de setmana, que va ser;
- Steak Tàrtar amb ou curat i crema d'albergínia
Un plat molt ben presentat, amb la carn ben picada i macerada. Tots els elements estaven ben integrats i el rovell d'ou curat li dóna un punt molt interessant.
- Tarrina de garrinet amb poma al Oporto
Una peça generosa de garrinet molt melosa i ben cuinada. Una petita pega és que la pell hauria d'haver estat més cruixent.
Combinava molt bé amb la poma cuita i un fons de patata que hi havia amb el licor dolç d'Oporto
I per postres vam partir-nos en dos;
- Tarta Basca
Un pastís de formatge molt bo, ferm però no dens i amb un gust molt bo. Em va agradar molt.
- Coulant de xocolata amb gelat d'avellana
Aquest no em va acabar de convèncer ja que estava un pèl massa cuit i no tenia la magia del líquid al seu interior. Una pena.
Això si, combinava bé amb el gelat d'avellana, tot i que una mica escàs tot i pagar suplement d'1'5 euro.
Tot plegat, amb una canya, aigua amb gas i cafè ens va costar 47,10 euros. Vam quedar satisfets tant amb el local, atenció i menjar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario