Feia dies que volíem repetir aquest restaurant, El Pelegrí, ja que hi vam anar per les vacances de Nadal i ens va agradar molt.
Com a aperitiu t'ofereixen unes olives que són boníssimes, de calibre gran i amb un gust molt suau.
Un plat ben presentat, com tots els que serveixen en aquest restaurant i sempre jugant amb les diferents textures.
Rodó de vedella (espatlla) del país a baixa temperatura amb vi ranci, una base de trinxat de patates BB al forn i cruixent de vedella
Coulant de xocolata 66% cacau fet a casa amb crema gelada de vainilla mexicana i cruixent de galeta
Un coulant artesà, cuit al punt, de manera que al obrir-lo es vessi la xocolata. Original el cruixent de galeta i bona combinació amb la vainilla del fons.
Per beure vam fer una copa de vi negre Dinarells i jo una de vi blanc.
Vam acabar amb una copa de cava, gentilesa de la casa, en aquest cas un Trencadís de Grimau, un cava molt afruitat, amb tocs de maduixa i fruita vermella i d'un color cirera. Ens va agradar molt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario