14/2/23

[#Radio] @gironafmcat On fer una bona tassa de xocolata calenta :)

Amb aquesta fred a qui no li ve de gust una bona tassa de xocolata calenta?
Doncs avui a Radio Girona parlem dels millors llocs on fer-la!

Comencem a Girona, a Casa Cacao, situat a Plaça Catalunya, podríem dir que és un temple de la xocolata no?

Si entres a la seva xocolateria no sabràs què triar! Pots fer una tassa de xocolata i combinar-la amb algunes de les seves delícies com el pain au xocolat o la trena, entre altres elaboracions artesanes amb o sense xocolata.

Seguim a Girona amb un lloc on tothom hi hauria d'anar almenys una vegada a la seva vida, la Xocolateria l'Antiga, un espai preciós i acollidor, d'aquests llocs on convida a entrar-hi :) 


Asseure's a una de les seves taules de marbre és com fer un viatge en el temps mentre degustes una bona tassa de xocolata.
Una xocolata que es pot acompanyar amb un plat de nata muntada i amb una torrada, algun melindro  una ensaïmada, en funció de les nostres preferències.

I de l'últim lloc de Girona que us vull parlar és de La Pastisseria Tornés, situada al carrer Migdia, una pastisseria artesana on fan una xocolata desfeta bonissima que pots acompanyar d'uns melindros casolans i prendre-la tranquil·lament al seu local.

D'aquí anem cap a Blanes a Les Voltes, una xurreria on pots prendre la típica xocolata amb xurros.

I seguim cap a la Costa, concretament a Sant Feliu de Guíxols, a la pastisseria La Vienesa, un clàssic d'aquest poble mariner on fan dolços artesans i com no també ho és la seva xocolata.

Continuem a un altra poble de mar, Roses, a Can Cairó, una pastisseria molt coneguda pels rosincs i on fan moltes elaboracions per emportar i per degustar al seu local, i una d'elles és la seva xocolata desfeta que pots acompanyar d'alguna de les seves pastes artesanes, com ara els seus croissants que són bonissims. També pots afegir-te nata i et fas un suís.

A Figueres, també podem degustar una xocolata desfeta a la Cafeteria Fàbrega, que tenen una pastisseria i així t'assegures que tot és artesà.

I per últim a Banyoles, a la Plaça Major, trobem Can Janeret, una gelateria que a l'hivern ofereix una xocolata desfeta amb nata recent muntada i amb algun acompanyament interessant com algun gofre, entre altres dolços.

Si us vareu perdre el programa i voleu recuperar-lo, us adjunto el podcast;


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario