Avui us porto un plat de llegum, una recepta ràpida i molt resultona i bona!
Llenties saltejades amb verdures i xoriç
Ingredients
- un pot de llenties ja cuites, que són 500 gr.
- 1 albergínia
- 1 carabassó
- xoriç de gall d'indi Pedragosa
- 2 cullerades d'oli doliva verge extra
- sal i pebre
Elaboració:
En primer lloc tallem unes quantes rodelles de xoriç, a gust personal, però a mi m'agrada que si noti, i les passem per una paella amb un xic d'oli.
Retirem el xoriç i a la mateixa paella hi posem les verdures tallades a daus, les salpebrem i les anem saltejant fins que quedin ben cuites.
Una vegada les tinguem fetes hi afegim les llenties i el xoriç i remenem.
Finalment les emplatem i a gaudir :)
Consells d'elaboració:
Jo he fet aquesta recepta amb albergínia perquè a casa ens agrada molt i el carabassó també, de fet fem una recepta igual, però canviant les llenties per arròs, us la deixo aquí.
Podríeu canviar les verdures o afegir-ne d'altres com pastanaga, pebrot vermell o verd i el mateix amb les llegums, si en preferiu una altra.
Valor nutricional:
És un plat complert ja que n'obtenim hidrats de carboni, proteïna vegetal de les llegums i també, i animal del xoriç, la fibra i vitamines de les verdures, i greix de l'oli i el xoriç, que en aquest cas al ser de gall d'indi en porta molt menys.
Precisament el fet de fer aquest plat amb xoriç de gall d'indi fa que sigui més saludable i el pugui menjar gent que ha de cuidar la seva dieta.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario