11/4/22

[#Producte] Can Dorca

Can Dorca són elaboradors de productes de porc, embotits curats, embotits cuits i productes de carn fresca de forma artesanal des de fa més de 80 anys. 


Els seus porcs estan criats en granges de a Garrotxa i són de races Duroc i Landrace, sacrificades al moment òptim per aconseguir un embotits cuits i curats de màxima qualitat i sempre controlant-ne tot el procés, des del cobriment, l'alletament, l'alimentació i el creixement de l'animal fins al seu sacrifici, elaboració i venta directe.


A més Can Dorca és un dels pocs escorxadors artesans que existeixen a Catalunya i això es nota quan tastes alguns dels seus productes. L'experiència de tres generacions  

El fet que facin tot el procés ells garanteix una producció d'alta gamma tant d'embotits cuits com curats que cal tenir en conte. A pocs llocs podem trobar embotits així que val la pena arribar-nos fins a La Vall de Bianya i poder degustar els seus productes, jo particularment no havia tastat mai uns embotits curats tan bons. 


Us deixo algunes fotos perquè jutgeu vosaltres mateixos, però ja us dic jo el sabor potent que tenen i el retrogust que deixen en boca és brutal!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario