20/12/21

[#Producte] @tuyarro Torró de Sant Jordi

Tenim el Nadal ben a a prop i porto alguns dies parlant de torrons, i avui us en vull parlar d'un de molt especial, el Torró de Sant Jordi de Casa Tuyarro. 


És un torró molt antic, diferent de tots els altres, és com una joia gastronòmica i veureu el perquè!
Es tracta d'una especialitat nascuda el 1930 a casa Tuyarro. Un torró selecte, elaborat amb làmines de gema cremada i crema de mantega. 


Sabeu com s'ha de menjar?

Per fer-ne una bona degustació cal tallar-lo amb un ganivet calent fent un tall molt fi i deixar-lo al paladar per poder així degustar el seu sabor, sempre millor acompanyat d'unes neules o unes teules.


Una de les seves peculiaritats és que es menja fred en ple més de desembre.

Va presentat en una caixa de cartró i ben embolicat amb paper cel.lofana, s'ha de guardar a la nevera fins uns minuts abans de consumir-lo.


Cal dir que quan l'obres la seva fragància és embriagadora i fa que ja en vulguis fer un tall i quan agafes el ganivet i el talles ja comences a salivar només veure'l.  

Per dins té tres capes ben diferenciades i quan el degustes, el deixes fondre a la boca i notes tota la cremositat de mantega que es barreja amb el torrat de la gema cremada.


En boca deixa un retrogust exquisit, difícil d'oblidar ;)


I amb aquest gust em despedeixo i us diré un secret, el podeu comprar per Nadal, però si no us voleu esperar al següent Nadal per menjar-lo, també el fan per Sant Jordi, així l'espera es fa més curta.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials FacebookTwitterInstagram
T'hi espero!

3 comentarios:

  1. Hola amigo, muchas gracias por tu receta, me gusta preparar estos deliciosos platillos, ahora me quedan mas sabrosos, en lo personal me gusta el azúcar para endulzar.

    ResponderEliminar
  2. Fa molts anys el vaig probar i em va encantar, avui le recordat al veurà el programa "Planta baixa"DE TV3.
    Només es pot comprar a Santa Coloma? Visc a Barcelona i es una mica complicat arribar a la vostre maravellos localitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, els pots comprar online a la seva pàgina web i te l'envien a casa, val molt la pena, és bonissim i ve molt ben presentat, ideal per regalar o autoregalar-se!

      Eliminar