8/1/20

[#Cuina] La Vianda

Avui us parlaré de La Vianda, un lloc de menjars casolans per emportar gironina. I veig que tenen varies botigues repartides per Girona, és a dir que funciona bé!

Nosaltres ho hem pogut corroborar ja que vam tastar dos menús de migdia i ens va agradar molt.

La relació qualitat-preu és molt bona, ja que el menú de migdia que inclou un primer, un segon, postres i fins i tot pa a triar entre blanc o cereals (molt bo), entre diversos plats a triar per 7'95 euros val molt la pena.

Tenen des de cremes de verdures variades, amanides, pastes, arròs, carns, peixos, truites i diferents postres casolanes.

Nosaltres ens vam decantar per uns canelons casolans de primer i me'ls van servir en una safata de tres unitats amb una considerable i bona beixamel i amb formatge ratllat i gratinats. Només els vaig haver de posar en un plat i escalfar.


La farsa dels canelons era una carn molt ben rostida i gustosa i la beixamel estava al punt, tant de gust com d'espessor. Un gran encert :)



I com a segon plat vam optar pel bacallà a la mouselina d'all amb samfaina, ja que és un plat que només veure'l al seu instagram ja t'enamora , i no ens va decebre.


Un bon tros de llom de bacallà, cuit al punt i amb una generosa capa de mousleina d'all molt fina, no cansava gens i per acompanyar samfaina, potser un xic més dura aquesta, sobretot el carbassó.


I com a postres vam agafar-ne un de cada;


- Brownie; molt ben fet, trencadís i amb un gust intens de xocolata i una textura densa però sense passar-se.


- Pastís de pastanaga: molt ben presentat, una coca esponjosa i especiada al punt i farcida de la crema de formatge i també al cim per decorar, amb algunes nous picades.

La veritat és que els plats ens van sorprendre agradablement perquè a vegades tenim el prejudici que un lloc de plats preparats és més d'estar per casa i en aquest cas trobo que la imatge i la qualitat i la quantitat és excel·lent.

Tornaria a agafar més menús per provar a veure què tal cuinen els altres plats, que per la pinta que fan, segur que molt bé.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario