31/1/20

[#Restaurant] La Poma #Girona10

Aquest cap de setmana s'ha fet el Girona 10, un esdeveniment on durant el cap de setmana la ciutat fa diferents promocions a 10 euros. Des de botigues de roba on posen peces a 10 euros, visites guiades, espectacles i menús de restaurants, entre altres.

La llista de restaurants que hi participen és força llarga i sempre n'hi ha algun d'interessant. Nosaltres hi hem anat en varies ocasions i algunes han valgut realment la pena. Un any vam anar al Boira i un altre al Mien, que ens va encantar!

Aquest any vam decidir encarregar a La Poma, ja que ens n'havien parlat bé, tot i que també malament, tot i així feia temps que el volíem tastar i vam aprofitar la ocasió.


No varem començar gaire bé perquè teniem taula reservada a la una en punt i vam haver d'esperar a fora que obrissin mentre anava encenent les llums i els aires i nosaltres seiem. Això si ens va posar l'aire condicionat, ja que era un dia fred i humit, un temps molt gironí ;)

La mestressa ens va dir que no havien preparat un menú especial de Girona 10, sinó que ens oferien el de diari que tenen normalment a 19'90€, però a preu de 10€, això sí, begudes no incloses.
Un punt negatiu, ja que la majoria de menús que s'acullen al Girona 10 inclouen la beguda, pa i postres. Nosaltres ni pa.

De primer vam optar pel Carpaccio de vedella amb parmesà i olivada



A simple vista ja no em va agradar que me'l servissin amb pols de Parmesà, trobo que fa caure el valor del plat, però el pitjor de tot és que encara estava congelat. No es podia menjar, alguns talls molt freds i altres completament congelats.


Li vaig comentar a la mestressa i me'l va canviar sense problemes per un de nou que no estava congelat però estava extra salat, ja que hi havien posat una sal tan gruixuda que es camuflava amb l'olivada, que ja de per si és forta. Costava de menjar, tot i que vaig anar traient la sal com vaig poder.

El meu primer plat em va aixafar força el menú.

Per sort el segon plat el va millorar;

- Bacallà gratinat amb all i oli de mel



La veritat és que em va agradar, un taco maco de bacallà gustós i ben gratinat, en algun punt massa, ja que amb el sucre amargava més, però en general bé.


Anava acompanyat amb verduretes saltejades molt bones i un xic d'olivada.


I el que sí que em va encantar van ser les postres;

- Pastís de cacau amb nata muntada


Un pastís tebi amb una textura untuosa molt bo, mig desfent-se i servit amb una nata densa i un toc de canyella que hi combinava bé i acabava d'arrodonir el plat.


En general la meva impressió no va ser massa bona des de l'inici i com que els plats no eren del tot correctes no em va acabar de fer el pes.
Altres detalls com que la mestressa mengés durant el servei en una de les taules de la sala, tampoc em van convèncer, entre altres cosetes potser de menys importància, tot i que per mi la tenen.

La relació qualitat-preu en aquesta cas és bona ja que aquest menú sol valer 19'90 i aquest dia ens va sortir per 10 euros, però si fos a preu normal ho puntuaria pitjor.


En total vam pagar 27'90, amb dos menús de 10 euros, una aigua (2'50 euros) amb gas i dues cerveses (2'70 euros).



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario