L'any passat ens van recomanar el menú del "Temps de flors" de la Pastisseria Tornés i ens va agradar molt. Havíem vist les fotos publicades per instagram i ja ens va convèncer i quan el vam anar a degustar no ens va decebre gens ni mica, tot al contrari. Si el voleu veure us deixo l'enllaç aquí.
El menú ens va encantar, el lloc molt cuidat i acollidor i el servei molt amable i atent.
Així que enguany, aquest passat Temps de Flors hem repetit La Pastisseria Tornés i el seu menú "Temps de Flors" i ens ha agradat molt.
- Vaset amb escuma d'api i caviar de salmó
Un aperitiu molt encertat, fi i airós amb els ous que exploten a la boca quan els mossegues, tot un encert
- Amanida amb llagostins, mango, coco i pètals de rosa
Una amanida tropical, molt fresca i original, dolceta però sense empalagar
- Timbal d'ànec, poma i carbassa amb salseta de foie i flor de romaní
Un plat excel·lent, amb una combinació perfecte de l'ànec, una carn de gust més potent amb la suavitat de la poma molt ben cuita. I la salsa de foie acaba d'arrodonir el timbal tan ben presentat.
D'acompanyament duia com un xutney deliciós, dolç i picant alhora.
La veritat és que vam gaudir molt amb aquest plat ja que som uns amants de l'ànec i el fet que hi aparegués ànec i foie en un mateix plat ja se'ns feia la boca aigua.
- Tartaleta amb cremós de fruita de la passió, cítrics i fil de menta
Unes postres lleugeres i molt refrescants, especialment pensades per a degustar després del plat més contundent del timbal d'ànec. Molt adients i ben elaborades, unes postres fresquetes que entren molt bé.
Presentades amb una gelatina de mango i una xocolatina blanca
I per acompanyar el cafè un petit fur que sempre ve de gust, xocolata amb fruits vermells.
Una xocolata delicada negre, amb un alt % de cacau.
Per acompanyar l'àpat teniem pa de tomàquet Italià amb toc d'orenga, molt bo i original i pasta de full amb rosella i sal d'olives, cruixent i ben saladeta, molt gustosa.
Com a beguda una copa de vi, servidora blanc i la meva parella negre i agua amb gas en aquesta ocasió, que ajuda a pair ;)
Aquest menú valia 22 euros, una relació qualitat-preu immillorable, tan pels ingredients amb els quals treballen com per la seva cuina, la presentació dels plats i la bona atenció rebuda.
El menú ens va encantar, el lloc molt cuidat i acollidor i el servei molt amable i atent.
Així que enguany, aquest passat Temps de Flors hem repetit La Pastisseria Tornés i el seu menú "Temps de Flors" i ens ha agradat molt.
- Vaset amb escuma d'api i caviar de salmó
Un aperitiu molt encertat, fi i airós amb els ous que exploten a la boca quan els mossegues, tot un encert
- Amanida amb llagostins, mango, coco i pètals de rosa
Una amanida tropical, molt fresca i original, dolceta però sense empalagar
- Timbal d'ànec, poma i carbassa amb salseta de foie i flor de romaní
D'acompanyament duia com un xutney deliciós, dolç i picant alhora.
La veritat és que vam gaudir molt amb aquest plat ja que som uns amants de l'ànec i el fet que hi aparegués ànec i foie en un mateix plat ja se'ns feia la boca aigua.
- Tartaleta amb cremós de fruita de la passió, cítrics i fil de menta
Unes postres lleugeres i molt refrescants, especialment pensades per a degustar després del plat més contundent del timbal d'ànec. Molt adients i ben elaborades, unes postres fresquetes que entren molt bé.
Presentades amb una gelatina de mango i una xocolatina blanca
I per acompanyar el cafè un petit fur que sempre ve de gust, xocolata amb fruits vermells.
Una xocolata delicada negre, amb un alt % de cacau.
Per acompanyar l'àpat teniem pa de tomàquet Italià amb toc d'orenga, molt bo i original i pasta de full amb rosella i sal d'olives, cruixent i ben saladeta, molt gustosa.
Com a beguda una copa de vi, servidora blanc i la meva parella negre i agua amb gas en aquesta ocasió, que ajuda a pair ;)
Aquest menú valia 22 euros, una relació qualitat-preu immillorable, tan pels ingredients amb els quals treballen com per la seva cuina, la presentació dels plats i la bona atenció rebuda.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario