Fa pocs mesos que han obert una nova pizzeria a Girona, la Sabriona, i nosaltres vam voler tastar les seves pizzes!
Està situada prop del parc del migdia per si vols anar a buscar la teva pizza o per 1 euro més te la porten a casa.
A partir de les 18.30 ja obren, així que pots fer la teva comanda entre la llista de les diferents pizzes.
A casa les pizzes ens agraden molt, vam demanar-ne tres de variades per a veure què tal eren. En tenen de dues mides, petita i gran. Amb la gran pots menjar-ne dues persones si ets de menjar poc, sinó una ja te l'acabes ja que la massa és molt prima.
- Pizza 4 formatges que porta tomàquet, mozzarella de Girona, emmental, formatge de cabra i Roquefort.
Aquesta pizza no podia faltar ja que som molt formatgers. La vam trobar molt bona, la massa fineta i ben cruixent amb els diferents formatges repartits. Pel meu gust hi podia haver més formatge.
- Pizza carbonara amb crema de llet, mozzarella de Girona, bacó de Vic i ceba de Figueres.
Estava bé, trobo a faltar més crema de llet però tenint en compte lo fineta que és la massa potser ja és suficient.
- Pizza barbacoa amb tomàquet, mozzarella de Girona, ceba de Figueres, carn picada del país i salsa barbacoa.
Aquesta és la que em més em va agradar, tant per la quantitat d'ingredients com per la salsa, molt ben aconseguida. La carn també era bona i això es nota a la pizza, costa trobar barbacoes bones.
El preu de cada pizza ronda els 9 euros però hi ha una oferta entre setmana que per 14 euros tens dues pizzes, val la pena :)
En resum les pizzes són bones, acabades de fer, amb una massa fina i cruixent però m'agradarien amb més xixa, més generositat d'ingredients ;)
Està situada prop del parc del migdia per si vols anar a buscar la teva pizza o per 1 euro més te la porten a casa.
A partir de les 18.30 ja obren, així que pots fer la teva comanda entre la llista de les diferents pizzes.
A casa les pizzes ens agraden molt, vam demanar-ne tres de variades per a veure què tal eren. En tenen de dues mides, petita i gran. Amb la gran pots menjar-ne dues persones si ets de menjar poc, sinó una ja te l'acabes ja que la massa és molt prima.
- Pizza 4 formatges que porta tomàquet, mozzarella de Girona, emmental, formatge de cabra i Roquefort.
- Pizza carbonara amb crema de llet, mozzarella de Girona, bacó de Vic i ceba de Figueres.
Estava bé, trobo a faltar més crema de llet però tenint en compte lo fineta que és la massa potser ja és suficient.
- Pizza barbacoa amb tomàquet, mozzarella de Girona, ceba de Figueres, carn picada del país i salsa barbacoa.
Aquesta és la que em més em va agradar, tant per la quantitat d'ingredients com per la salsa, molt ben aconseguida. La carn també era bona i això es nota a la pizza, costa trobar barbacoes bones.
El preu de cada pizza ronda els 9 euros però hi ha una oferta entre setmana que per 14 euros tens dues pizzes, val la pena :)
En resum les pizzes són bones, acabades de fer, amb una massa fina i cruixent però m'agradarien amb més xixa, més generositat d'ingredients ;)
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario