10/6/19

.@GelatiDino Croissant planxat de crema d'avellana i cacau

Avui us porto un esmorzar senzill i súper ràpid de fer, un croissant planxat amb crema d'avellana i cacau.


Cal dir que la recepta és molt fàcil sempre i quan comptis amb ingredients de qualitat com un bon croissant ullat i una crema artesana feta amb avellanes i cacau, com la dels gelats Dino, que és la hem fet servir nosaltres.



Es tracta d'obrir el croissant per la meitat.


El posem al grill fins que el croissant quedi ben daurat.


El farcim amb una bona quantitat de crema d'avellana i cacau i ens el mengem ben calent. És una delícia!


Consells de degustació:

Es pot fer servir el croissant de banyes o el llarg, de mantega. Amb tots dos queda bé.


Notes: va bé per;
  • si us ha sobrat algun croissant del dia anterior
  • si voleu menjar-lo calent 
  • si us agrada que quedi cruixent
  • si us encanta la xocolata
  • si sou llaminers, jeje


Si ho proveu de fer a casa ja em direu què tal :)




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario