8/3/19

Restaurant El Rec

Nosaltres no celebrem Sant Valentí, som més de Sant Jordi, però en aquesta ocasió vam fer una excepció ja que vam tenir la oportunitat de gaudir d'un àpat romàntic al Restaurant El Rec de Banyoles. I com que sempre s'ha de celebrar que estàs enamorat i no un sol dia de l'any, doncs endavant!

El Restaurant El Rec està situat al Barri vell de Banyoles, al carrer del Born.
Es tracta d'un restaurant molt bufó, amb un aire romàntic i que t'invita a entrar. Per dins és petitó però acollidor, amb parets de pedra i volta catalana.


El servei és molt atent, fan un menú pels dies laborables i el diumenge un de festiu a 18 euros, amb una copa de vi inclosa.


La seva cuina és casolana, amb producte fresc de temporada. Nosaltres vam tastar el menú del dia, on hi havia quatre primers, quatre segons i diferents postres a triar. Ens van preparar un taula molt ben decorada amb cors vermells escampats i ja vam començar amb el menú.


De primer plat, la meva parella va optar per;

- Una crema de carbassa amb ou escalfat (poché) i cruixent de botifarra de perol


Li va sorprendre agradablement la crema ja que la carbassa acostuma a tenir un gust dolç i aquesta, per la barreja de verdures, no en tenia tant. A més amb l'ou cuit al punt i la botifarra que hi aporta el toc salat, hi casaven molt bé.


Jo vaig decanta'm per un;

- Farcellet farcit d'alls tendres i botifarra de perol


Un plat bo, senzill però llaminer. El farciment de la botifarra amb els alls tendres laminats feien una bona combinació, a part de gustós.


I de segon finalment vam coincidir amb el plat de peix;

- Un llobarro amb verduretes


Inicialment vam pensar que seria un filet de llobarro o un tall amb tot de verdures tallades petites d'acompanyament, però ens van presentar un llobarro sencer fet a la brasa amb una generosa guarnició.


Cal dir que el llobarro ens va encantar, amb el toc de brasa era boníssim i la seva carn delicada el fan un dels peixos que més m'agrada.

Per acompanyar, una patata bullida, una mica d'escalivada i espàrrecs a la brasa.

I per postres, unes pensades per als enamorats;

- Un cor farcit de nata i trufa


Unes postres sublims, la trufa era perfecte, densa però flonja a l'hora i amb gust molt encertat i la nata ben suau.


La pasta de full cruixent i molt fina, va ser un excel·lent acabament per a un bon dinar.


No ens va faltar el cafè i tallat, servit amb un brunyol de detall, m'encanten aquests petits gestos.


Cal dir que tot l'àpat el vam maridar amb un cava rosat Berdié, del germans Jovani.


En un altre post us l'explicaré amb més detall.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario