4/3/19

Guacamole fàcil

Segur que avui dia tots sabeu fer guacamole, ja que ara és més habitual menjar-ne, però igualment vull posar la recepta al bloc, ja que se'n pot fer de moltes maneres diferents. Hi ha qui als agrada amb més ceba, altres amb més tomàquet i alguns el prefereixen amb un toc picant. Això rai, de guacamoles n'hi pot haver tants com gustos!

El que us presento avui és un guacamole fàcil, ràpid i senzill, fets només amb 3 ingredients, anem a veure :)Ingredients:
  • 1 advocat gran
  • 1 ceba de Figueres petita, que no piqui sobretot
  • 1 tomàquet petit
Elaboració:

Pelem el tomàquet i el piquem ben petit.
Fem el mateix amb la ceba i amb l'advocat.
Ho posem tot a la mà de morter i matxaquem fins que quedi la textura que desitgem. Si la volem més fina hi estem més estona.
Afegim sal i pebre a gust de consumidor.


Consells de degustació:

Servim el guacamole acompanyat amb natxos per poder-lo agafar bé.


També podríem acompanyar-lo amb bastonets o llesques fines de pa.
I una opció molt bona és untar-lo amb una llesca de pa com un paté i completar-lo amb un ou dur, salmó fumat o sol, que de per si ja és bo, no creieu?Consell nutricional:

L'advocat és molt sa i és ideal per variar de l'embotit en una llesca de pa de pagès o fer-lo servir com a base en unes torrades i combinar-lo amb altres ingredients.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario