11/1/19

La Petite Boulangerie

La Petite Boulangerie és un establiment situat al centre de Figueres, concretament al C/Nou, prop de la Rambla. És un lloc on tan pots fer un esmorzar, un cafè de mig matí, un dinar ràpid o un berenar.

Ofereixen diferents promocions, tan al matí, com al migdia i també a les tardes amb opció de cafè amb llet i pastís a uns preus força atractius.

Nosaltres vam anar a fer un menú d'esmorzar, on per 3'95 euros tens un got de suc de taronja natural, un cafè amb llet i un mini de pa o una peça de brioxeria, com ara un croissant normal o de xocolata, una napolitana de dues xocolates, entre altres peces.



A mi no em convencien massa, així que vaig optar per un mini fet amb pa d'olives negres, enlloc del més típic de baguet, ja que vaig pensar que seria diferent. I ja ho era, me'l van servir sense sucar, només amb oli i sal, ja que aquests no se suquen, segons em van dir.

El pa estava un xic sec, i encara sort que era calent i acabat de fer que si hi vas més tard...
A més el pernil de dins no era massa bo.

El cafè és de càpsula Nexpresso, servit amb una xocolatina de la pròpia marca.


En resum no em va agradar esmorzar-hi; només d'arribar eren les vuit passades i no hi havia encara tot l'assortiment per triar, al local hi feia fred i primer ens van servir el suc juntament amb el cafè amb llet i després l'entrepà, així que quan ens vam prendre el cafè amb llet ja estava fred :(

Pensareu que no és car 3'95 euros per les tres coses en un esmorzar però jo crec que per la qualitat que proporcionen si que ho és. El pa és congelat i les peces de brioxeria també, amb lo qual acabades de fer encara estan prou bones però a mesura que passen les hores, ja us ho podeu imaginar ;)


Hem esmorzat a altres llocs amb promocions molt millors.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario