29/1/19

.@CalArpa i el seu Menú Gastrònomic

Cada any per nostre aniversari de parella la meva parella em porta a un restaurant sorpresa. Un detall que m'encanta perquè tots dos gaudim compartint un bon àpat i degustant els diferents plats.

Aquest any em va convidar al Restaurant Ca l'Arpa de Banyoles, amb una Estrella Michelin. El local és molt acollidor, amb taules espaioses i amb una decoració molt diàfana.


La meva parella tenia encarregat el Menú Gastronòmic, així que el vam tirar endavant. Aquest va consistir en;



-CÒCTEL DE BENVINGUDA


Un combinat refrescant i aperitiu, amb un toc amarg final



-Poma i botifarra negra


Una combinació molt bona la de la poma, més fresca, amb la botifarra



-All blanc / All negre


Originals aquests aperitius, molt fins



-Terrina de cap de porc


Molt fina, servida amb un cruixent de pa

 


-Mantega al curri


Dos tipus de pans artesans, un tipus rústic i l'altre de coca, servits calents amb una mantega aromatitzada amb curri, molt suau



I com a plats;

SARDINES MARINADES cigrons i pipes de carabassa

Un plat molt fi, amb una base d'humus i les sardines al cim, amb olivada negra i melmelada per donar-li un toc de xispa


TÀRTAR de vedella de Banyoles “BENCRIADA”

Un tàrtar exquisit, molt gustós i amb el seu punt de picant just. Servit amb llesquetes de pa cruixent


PEUS DE PORC cruixents amb foie-gras d’ànec a la brasa


Un plat excel·lent, el cruixent de peu de porc és molt bo i si el completem amb un foie-gras ja és el màxim


ARRÓS de conill i botifarra negra

Aquest arròs no em va convèncer del tot, crec que pel tipus d'arròs


PEIX DE LLOTJA / BACALLÀ verduretes i cansalada del coll

El peix molt bo però ens el van servir fred i vam haver d'esperar molta estona entre aquest plat i l'anterior, cosa que va fer que decaigués molt el ritme del menú i això ho vam notar en tots els posteriors plats, cosa que va ser una veritable pena


ROYALE D'ÀNEC

És el plat que més em va agradar de tot el menú, llàstima que al perdre el ritme de plats i que ja estàvem més tips, ja no ho gaudeixes igual. 


LLET DE RAPHEL-LLADO alfàbrega i nabius

Unes postres molt bones, un gelat molt gustós amb un sabor autèntic a llet i una perfecte combinació amb els nabius. L'alfàbrega a mi no em va saber agradar, tot i que entenc que li aportava al plat el toc refrescant.


XOCOLATA, PERA I TÉ VERD

Per als amants de la xocolata, unes postres sublims.


Una xocolata intensa combinada amb dues quenelles, una de regalèssia i l'altra de té verd

Per finalitzat l'àpat van servir-nos uns petit furs, una galeta farcida de xocolata, que estava massa freda, i una gominola de gerds.


I també un cafè sol.



El preu d'aquest Menú Gastronòmic és de 80 euros que per la relació qualitat-preu està molt bé però m'he penedit tantes vegades d'haver optat per aquest enlloc de pel Menú de "Les Gojes", ja que si haguéssim triat l'altre no s'hagués alentit tant el servei i per tant haguéssim gaudit molt més de tot el menú complert. Una llàstima ja que en un lloc d'Estrella Michelin no s'hi va cada dia :(


És un restaurant que el tenia en molt bon lloc i em feia molta il·lusió anar-hi però no em vaig quedar amb una bona sensació i a més celebravem el nostre aniversari de parella, cosa que em va decebre més.
Espero poder-lo repetir i treure'm aquesta idea :)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario