14/1/19

[#Restaurant] Pod Wawelem

Encara us vaig ensenyant els restaurants on vam anar aquest estiu per vacances. Avui us mostro el Pod Wawelem, un restaurant de Cracòvia molt ben situat, a prop del drac mític que treu foc per la boca, i on es menja molt bé.



El local és molt gran, amb sales interiors i una terrassa molt maca, des d'on tens unes vistes del Castell magnífiques.


Només d'entrar hi ha una bàscula per a que et pesis abans i després de menjar, això vol dir que les racions dels plats seran abundants...


L'atenció del personal és bona i ràpida, estan acostumats al turisme i tenir molta gent. Tant és un restaurant per grups, com per anar-hi en parella. Nosaltres vam tenir sort amb la taula i ens va tocar un bon lloc.


El sistema d'aquest restaurant és molt semblant al que vam anar a Varsòvia, el Bazylisek, on cada dia de la setmana fan una oferta especial, per exemple un dia fan escalopa, altres cerveses encara més barates, i el dimecres feien costelles amb salsa barbacoa o d'ametlles, que és precisament quan hi vam anar nosaltres.


No va ser casualitat, si ho mireu a la seva pàgina web podeu consultar quin dia us interessa més anar-hi. Tampoc és que estalviïs molt, ja que a Cracòvia el menjar és econòmic però sempre va bé!


El preu del plat de costelles a la barbacoa o amb salsa d'ametlles era de 27 zl., que venen a ser uns 7 euros. Està molt bé per la relació qualitat-preu.


Les costelles estaven molt ben cuinades, la carn sortia sola de l'ós.


Venen acompanyades de patates a la panadera, realment molt bones, senzilles però sempre agraden i col fermentada, molt sana per la flora intestinal, encara que costa menjar-la.


Vam demanar-ne unes amb salsa barbacoa i les altres amb salsa d'ametlles, que a més portava mel, i era molt bona, potser un xic empalagosa per menjar-les senceres, però com que vam fer meitat i meitat, ens va agradar molt.


I a més, per picar et donen uns cogombres encurtits gegants i col fermentada, que ens no va pas agradar, però és típic de la seva gastronomia, tal com us explicava en un altre post.


Per beure jo vaig optar per una llimonada natural que costa 11 zl., no arriba a 3 euros i en canvi la cervesa de 400 ml val 7 zl., no arriba a 2 euros.


A Cracòvia surt més a compte beure cervesa que qualssevol altra beguda :)


I com a detall de la casa t'ofereixen el famós licor de cirera, que no està mal, hem de fer de turistes!


En resum vam pagar per tot 72 zl, pels dos plats de costelles i dues begudes, uns 17 euros. Magnífic oi?

I les postres les vam fer en una gelateria molt recomanada del barri jueu, en un proper post us ho explico...


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario