24/9/18

El magnesi

Ara si que ja tothom ha tornat a al rutina. Ja hem fet les vacances i tot torna a la normalitat. Comencem la rutina amb el treball, el col·legi, les activitats extraescolars i altres obligacions que ens poden generar una mica de cansament o estres.

Si us sentiu així us recomanaria un aport de magnesi, però voleu saber que és i quines propietats ens aporta?

El magnesi és un mineral essencial que es troba a aliments com el cacau, els cereals, els fruits secs, les llegums, les llavors com el lli o el sèsam, les verdures de fulla verda, el marisc i l'arròs integral.


En principi amb una dieta equilibrada l'aport de magnesi que necessitem hauria d'estar cobert, però sovint els 300 mg que es recomanen no s'assoleixen. Si a això li sumem situacions on la demanda de magnesi és superior com embarassos, èpoques amb més estres, pràctica intensa d'exercici o presa de medicaments que afecten els nivells de magnesi, es fa totalment necessari un aport extra d'aquest mineral.


Beneficis del magnesi:

  • Ajuda a disminuir el cansament i la fatiga

  • Contribueix al funcionament normal del sistema nerviós

  • Va bé pel bon funcionament del músculs

  • És bo per a una funció psicològica normal

  • Manté els ossos i les dents en condicions normals

  • Per a un metabolisme energètic normal és ideal

Com saber si ens falta magnesi?

La manera més comuna de notar-ho és el cansament i la fatiga però també podem tenir rampes, contractures, fatiga muscular, formigueig o petites contraccions com per exemple a les parpelles

Així doncs si teniu algun d'aquests símptomes preneu Magnesium Duo, de laboratoris Boiron,  una fòrmula única que aporta a l'organisme 225 mg de magnesi al dia i vitamines del grup B, seleni i vitamina E.


Com es pren?

1 pastilla després de l'esmorzar i 2 després del sopar en adults i adolescents

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario